Kolbásszal töltött sajtfánkok recept

Kolbásszal töltött sajtfánkok
Kolbásszal töltött sajtfánkok
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Bulira vagy kisebb összejövetelekre tökéletes választás!

hozzávalók / 6 adag

Sütőzsiradék

ajánlat

Paradicsomos vagy mustáros alapú mártogatóssal is kitűnő!

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: közepes
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
kalória: magas
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

kolbászos sajtfánk, kolbászos sajtpuffancs
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sajtot lereszeljük. Hozzáadjuk a lisztet, a sót, a majorannát és a tojásokat. Kézzel összegyúrjuk, és hűtőbe tesszük 15 percre.
  2. A kolbászt felkarikázzuk, és félbevágjuk a karikákat.
  3. A sajtmasszából kisebb darabokat szakítunk, a közepére teszünk egy fél kolbászkarikát, és golyót formázunk belőle.
  4. Az olajat serpenyőbe öntjük, és felforrósítjuk,
  5. Több adagban beletesszük az olajba, majd aranybarnára sütjük.
  • költség: 1000 Ft
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 47
össznézettség: 2 308
elküldve: 0
receptkönyvben: 43
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
597 recept

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

609