r
Nosalty Logó

Kolbásszal töltött csirkecomb

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Kolbásszal töltött csirkecomb
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 22% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 29% Zsír
Összesen 617 kcal
  • 22% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 29% Zsír
Összesen 2469 kcal
  • 22% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 29% Zsír
Összesen 190 kcal
  • 22% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    37.8 g

Zsír

  • Összesen
    50.7 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1648.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    202 mg
  • Nátrium
    1384 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.2 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    87.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    36 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    54 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    118 micro
Összesen 617 kcal
  • 22% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    151.1 g

Zsír

  • Összesen
    202.9 g
  • Telített zsírsav
    71 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    484 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6593.6 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    94 mg
  • Kálcium
    47 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    99 mg
  • Foszfor
    806 mg
  • Nátrium
    5537 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.9 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    350 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    146 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    216 mg
  • Retinol - A vitamin:
    146 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    473 micro
Összesen 2469 kcal
  • 22% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 29% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.6 g

Zsír

  • Összesen
    15.6 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    507.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    4 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    62 mg
  • Nátrium
    426 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.1 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    26.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    11 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    36 micro
Összesen 190 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombot leszőrözzük, és eltávolítjuk a kemény bőrét az alsócomb végéről egy késsel. Jól megmossuk.
  2. A bőre alá óvatosan benyúlunk, ügyelve, hogy a hártyát ne szakítsuk át. Egy kis ételízesítővel megkenjük belül és kívül is. Borssal megszórjuk enyhén, nem kell sok, mert a kolbász elég fűszeres. Célszerű házi kolbászt használni, már ha van lehetőség rá, ha nem, megteszi a bolti is.
  3. A kolbászt kb. 1 cm vastagra karikázzuk, és betöltjük a bőre alá. (Nekem 2 db fért be 1 combba.)
  4. A maradék kolbászt egy tepsibe a combok mellé fektetjük, és 30 percig fólia alatt sütjük kis lángon. (Hőfokot nem tudok mondani, sajnos rovátkás a szabályzó.)
  5. Aztán fólia nélkül még 30 percig sütjük, míg a bőre jó ropogósra nem sül. Jó étvágyat kívánok!
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 30
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 24
  • Össznézettség: 4666
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 25.

Ajánló

Egy kis salátával vagy sült cukkinivel könnyebbé tehetjük ezt a nehéz ételt.:)

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sok történet nem fűződik hozzá, egyszerűen csak abból gazdálkodtam, ami van otthon.:) De finom lett. Érdemes kicsit többet rááldozni a kolbásznál, sokkal ízletesebb a házi kolbász, mint bármely más bolti!:)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek