Kolbásszal-mozzarellával töltött paradicsom recept

Kolbásszal-mozzarellával töltött paradicsom
Kolbásszal-mozzarellával töltött paradicsom
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kevés munkával, gyorsan elkészíthető étel. A sütés tart a legtovább.

hozzávalók / 2 adag

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: töltött zöldség
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

Kolbásszal, mozzarellával töltött fokhagymás, kakukkfüves paradicsom pirítóssal
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kolbászból és a fokhagymából öt szeletet vágunk.
  2. A paradicsom sapkáját levágjuk, a belsejét kivájjuk, beleültetjük egy serpenyőbe. Teszünk mindegyikbe egy-egy szelet kolbászt és fokhagymát, rá két-két mozzarellagolyót. Rárakjuk a kakukkfüvet, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk olívaolajjal. Lefedjük alufóliával.
  3. A serpenyőt berakjuk a 180 C fokra előmelegített sütőbe, s hőlégkeverésen 15 percig sütjük.
  4. Levesszük a fóliát, s tovább sütjük 10 percig, majd grillezzük még bő 5 percig.
  5. Közben vágunk néhány szeletet a paprikákból, s megpirítjuk a toastokat.
  6. Tálaláskor rakunk a tányérra két és fél paradicsomot, szeletelt paprikát és 3 szelet félbevágott pirítóst.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 287
elküldve: 0
receptkönyvben: 8
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

548