r
Nosalty Logó

Kinder torta csokidíszítéssel

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Boszi
Kinder torta csokidíszítéssel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
150 °C
  • 7% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A tésztához

A krémhez

Az összeállításhoz

A tetejére

Összesen 1574 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A tésztához

A krémhez

Az összeállításhoz

A tetejére

Összesen 9428 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A tésztához

A krémhez

Az összeállításhoz

A tetejére

Összesen 314 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    24 g

Zsír

  • Összesen
    97.1 g
  • Telített zsírsav
    38 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    280 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1370.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    385 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    123 mg
  • Foszfor
    434 mg
  • Nátrium
    392 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    152.8 g
  • Cukor
    96 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    88.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    574 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    55 micro
  • K vitamin:
    44 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    67 micro
  • Kolin:
    195 mg
  • Retinol - A vitamin:
    547 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    315 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    234 micro
Összesen 1574 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    144.2 g

Zsír

  • Összesen
    582.6 g
  • Telített zsírsav
    225 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    174 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    145 g
  • Koleszterin
    1677 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8223.5 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    154 mg
  • Kálcium
    2311 mg
  • Vas
    34 mg
  • Magnézium
    738 mg
  • Foszfor
    2607 mg
  • Nátrium
    2349 mg
  • Réz
    6 mg
  • Mangán
    10 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    916.9 g
  • Cukor
    578 mg
  • Élelmi rost
    45 mg

VÍZ

  • Összesen
    531.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3444 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    44 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    331 micro
  • K vitamin:
    265 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    405 micro
  • Kolin:
    1172 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3281 micro
  • α-karotin
    56 micro
  • β-karotin
    1892 micro
  • β-crypt
    41 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1401 micro
Összesen 9428 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.8 g

Zsír

  • Összesen
    19.5 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    274.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    77 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    87 mg
  • Nátrium
    78 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.6 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    17.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    115 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    110 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    63 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    47 micro
Összesen 314 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Az összeállításhoz

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A tepsit kikenjük margarinnal és belisztezzük. A sütőt bemelegítjük.
  2. A tojásfehérjéket el kezdjük habbá verni a sóval, citromlével, ha már kemény, kanalanként hozzáadjuk a cukrot és tovább verjük. Ha már jó kemény a hab, mehet bele az olaj, a sütőporos liszt és a zsemlemorzsa.
  3. A masszát beleöntjük a tepsibe és rászórjuk a diót. A sütőben 1 órát szárítjuk.
  4. Elkészítjük a krémet: A tojássárgákat csomómentesre keverjük a cukorral, a pudinggal, apránként hozzáadjuk a tejet és krémmé főzzük. Félretesszük kihűlni!
  5. A közben megsült tésztát kivesszük a sütőből, és kicsit hagyjuk hűlni a tepsiben, majd úgy vesszük ki, hogy a diós rész maradjon felül. A még meleg tésztára rákenjük a mogyorókrémet.
  6. A margarint el kezdjük keverni a robotgéppel, és kanalanként hozzákeverjük a kihűlt pudingot.
  7. A krémet elfelezzük, és az egyik felébe belekeverjük a csokit és a kakaót. Robotgéppel jól elkeverjük!
  8. A tésztát oldalas tálcára v. tepsibe, ha nincs alufóliából csinálunk peremet, hogy ne csurogjon le a krém.
  9. Először a sárga krémet kenjük rá.
  10. A kekszeket megmártjuk a tejben, és teljesen beborítjuk a krémet, majd erre kenjük a csokis krémet.
  11. Hűtőbe tesszük pár órára, akár éjszakára is lehet.
  12. A tejszínt felverjük és rákenjük a krémre, szépen elsimítjuk.
  13. Az étcsokit mikróban v. gőz fölött felolvasztjuk, és valamilyen "író" alkamatosságba tesszük (akár pici lyukkal egy zacskó). Zsírpapírra "rajzolunk" és írunk a csokival, majd a hűtőbe tesszük.
  14. Ha jól megdermedt nagyon óvatosan levesszük a papírról, és rátesszük a torta tetejére.
  • Sütés hőfoka: 150 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 32x24
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 37
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 8876
  • Feltöltés dátuma: 2012. május 06.

Ajánló

Bármikor, de akár ünnepi alkalomra is jó.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A képen a süti fele látható, mert kétfelé vettem. A receptet "összeollóztam", ötletadók: tortaimadó.hu és "ercsihami". Köszönet érte. Én a LIDL-is nugátkrémet használtam, jó volt azzal is.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Az összeállításhoz

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek