r
Nosalty Logó

Kinder bueno sandraa konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Kinder bueno sandraa konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 62% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 629 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 62% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 6290 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 62% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 311 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 62% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 9% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.9 g

Zsír

  • Összesen
    30.4 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    19 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    651.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    208 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    48 mg
  • Foszfor
    228 mg
  • Nátrium
    150 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    81.4 g
  • Cukor
    46 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    12.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    213 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    200 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    155 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    35 micro
Összesen 629 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 62% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 9% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    78.6 g

Zsír

  • Összesen
    304.3 g
  • Telített zsírsav
    111 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    110 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    64 g
  • Koleszterin
    188 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6518.5 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    132 mg
  • Kálcium
    2079 mg
  • Vas
    25 mg
  • Magnézium
    477 mg
  • Foszfor
    2283 mg
  • Nátrium
    1505 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    814.3 g
  • Cukor
    460 mg
  • Élelmi rost
    35 mg

VÍZ

  • Összesen
    124.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2128 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    31 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    245 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    133 micro
  • Kolin:
    234 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1997 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    1553 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    354 micro
Összesen 6290 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 62% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 9% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.9 g

Zsír

  • Összesen
    15 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    9 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    320.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    102 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    112 mg
  • Nátrium
    74 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.1 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    6.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    105 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    98 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    76 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    17 micro
Összesen 311 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
  2. A cukrot és a tojást habosra keverjük.
  3. A liszthez hozzáadjuk a sütőport, elvegyítjük.
  4. A margarint felolvasztjuk.
  5. A tejet, margarint és sütőporos lisztet felváltva adagoljuk a tojásos masszához. Ha szükséges, adjunk hozzá még tejet (szükséges!!!).
  6. Kivajazott-lisztezett nagy gáztepsibe öntjük, 10-15 perc alatt megsütjük. (Lapos lesz, de a később ezt kettévágjuk, egyik az alja, másik a teteje lesz, így tulajdonképpen egy fél gáztepsinyi sütink lesz.)
  7. A krémhez a pudingport és a lisztet kevés tejben feloldjuk, a maradék tejet pedig a cukorral együtt feltesszük forrni.
  8. Amikor forr a tej, hozzáadjuk a pudingot és besűrítjük, majd kihűtjük.
  9. Ha kihűlt, hozzákeverjük a margarint, és kettévesszük a masszát.
  10. Az egyik részbe került a mogyorókrém, a másikba a kakaópor.
  11. A süti összeállítása: a piskótát hosszában (nem keresztben!!!!) kettévágjuk. Erre kerül először a mogyorókrémes massza.
  12. Olvasszunk csokit, és csurgassuk rá a mogyorókrémre (nem kötelező). Várjunk, míg picit megdermed, erre került a kakaós krém, majd a piskóta másik fele, és csokimáz.
  13. Hűtőbe tesszük, míg megdermed.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 57
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 5240
  • Feltöltés dátuma: 2014. május 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sokat keresgéltem, hogy számomra megfelelő receptet találjak, de mindenhonnan csak a krémet tudtam felhasználni. Az én sütimen nincsen tejszínhab, hisz az igazi buenon sincs tejszínhab, de ugyanakkor ropogós a két krém közé, illetve a tetejére került csokimáz miatt.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek