Kínai csirkés üvegtészta recept

Kínai csirkés üvegtészta
Kínai csirkés üvegtészta
14 perc / előkészület: 7 perc főzés: 7 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Régóta rajongója vagyok a kínai konyhának és szerettem volna kipróbálni valamit, bár magam sem tudtam mi lesz belőle. Pár hete beszereztem az üvegtésztát és a szójaszószt, egy ideig nézegettem és elhatároztam, hogy emlékezetből megpróbálom leutánozni az egyik kínai gyorsétterem ételét. Kicsit más lett ez a házi, de nagyon hasonlít így is.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

A szóját és a mézet utoljára adjuk hozzá, hogy ne égjenek meg.

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: kínai
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

egyszerű kínai tészta, gyors kínai csirkés tészta, mézes üvegtészta csirkével és szójaszósszal
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az üvegtésztát 2 percig forró vízben főzzük, utána kivesszük és lecsöpögtetjük.
  2. A hosszúkás darabokra felvágott hagymát, a zöldségkeveréket és a káposztát 2 ek étolajon / olívaolajon nagy lángon elkezdjük pirítani a wokserpenyőben.
  3. A megmosott, felcsíkozott csirkemellett  hozzáadjuk a zöldségekhez, majd a lecsöpögtetett üvegtésztát is belekeverjük és együtt pirítjuk.
  4. Ezután hozzátesszük a szójaszószt és a mézet, majd belecsurgatjuk a felvert tojást.
  5. Rögtön tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 11
össznézettség: 47 154
elküldve: 12
receptkönyvben: 498
elkészítve: 5/11
Facebookon megjelent: -

szakács

Knoblauh Diána

Mióta szakács: 2009.10.27.
12 recept
hirdetés

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Trixi....
Bloemcake / Trixi.... szo, 2011-03-05 16:54

Én is szoktam csinálni és nagyon finom.A családom kedvence.Én szoktam garnélát és snidlingeet is bele rakni és sült tojást mennyei......

Dixy
Knoblauh Diána / Dixy szo, 2011-03-05 18:36

így van, a kínai az egy csoda kaja, egyszerű, gyors, és finom. aki meg mielőtt nekilát ilyesminek, először étteremben próbálja ki, ne pedig otthon :) igaz?

lilyomkahh
Bloemcake / lilyomkahh cs, 2010-12-09 20:39

ez valami fenségesen ocsmány... bocs a kifejezésért... de egyszerűen nem bírtam legyűrni,s lám,a wcben landolt...bocccsííí.de a kritika...viselni kell. :'(

496