r
Nosalty Logó

Kétcsokis csíkos süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Kétcsokis csíkos süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
165 °C
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 640 kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 5122 kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 390 kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.6 g

Zsír

  • Összesen
    36.3 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    161 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    726.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    187 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    33 mg
  • Foszfor
    299 mg
  • Nátrium
    179 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    69.6 g
  • Cukor
    34 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    29 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    254 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    85 mg
  • Retinol - A vitamin:
    250 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    53 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    133 micro
Összesen 640 kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    77 g

Zsír

  • Összesen
    290.4 g
  • Telített zsírsav
    172 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    85 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    1287 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5811.5 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    189 mg
  • Kálcium
    1498 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    268 mg
  • Foszfor
    2393 mg
  • Nátrium
    1432 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    556.7 g
  • Cukor
    273 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    232.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2031 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    196 micro
  • Kolin:
    682 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1996 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    421 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1068 micro
Összesen 5122 kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.9 g

Zsír

  • Összesen
    22.1 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    98 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    442.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    114 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    182 mg
  • Nátrium
    109 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    42.4 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    17.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    155 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    152 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    32 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    81 micro
Összesen 390 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Krémesre keverjük a vajat a cukrokkal és a sóval. Hozzáadjuk a tojásokat, a tejet és a sütőporos lisztet.
  2. Kétfelé vesszük, az egyikbe az olvasztott fehér, a másikba az étcsokit keverjük.
  3. A forma közepébe belemerünk egy fél merőkanálnyi fehér masszát, ennek a közepébe barnát, majd újra fehéret, amíg el nem fogy.
  4. Előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 165 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 23
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 43
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4614
  • Feltöltés dátuma: 2012. november 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Én is ki akartam próbálni ezt a csíkos sütit, háát...nem igazán lett egyenletes csíkos, de a csokis íz elfeledtette a tökéletlenségét!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!