r
Nosalty Logó

Kényeztető krémpakolások - variációk szendvicskrémre

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Kényeztető krémpakolások - variációk szendvicskrémre
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A tonhalkrémhez

A paradicsomos bruschettához

A fehérbabos krém

Összesen 1197 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A tonhalkrémhez

A paradicsomos bruschettához

A fehérbabos krém

Összesen 4786 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A tonhalkrémhez

A paradicsomos bruschettához

A fehérbabos krém

Összesen 182 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    62.5 g

Zsír

  • Összesen
    48 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    10 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2606.3 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    58 mg
  • Kálcium
    613 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    438 mg
  • Foszfor
    817 mg
  • Nátrium
    642 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    137.5 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    36 mg

VÍZ

  • Összesen
    300.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    146 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    46 mg
  • D vitamin:
    108 micro
  • K vitamin:
    365 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    889 micro
  • Kolin:
    163 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    126 micro
  • β-karotin
    1497 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    3216 micro
  • Lut-zea
    1911 micro
Összesen 1197 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    250 g

Zsír

  • Összesen
    192.1 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    121 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    41 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10425.4 g
  • Cink
    34 mg
  • Szelén
    230 mg
  • Kálcium
    2450 mg
  • Vas
    97 mg
  • Magnézium
    1753 mg
  • Foszfor
    3266 mg
  • Nátrium
    2570 mg
  • Réz
    9 mg
  • Mangán
    16 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    550.2 g
  • Cukor
    45 mg
  • Élelmi rost
    143 mg

VÍZ

  • Összesen
    1202.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    584 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    32 mg
  • C vitamin:
    183 mg
  • D vitamin:
    430 micro
  • K vitamin:
    1462 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3555 micro
  • Kolin:
    650 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    505 micro
  • β-karotin
    5988 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    12865 micro
  • Lut-zea
    7643 micro
Összesen 4786 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    9.6 g

Zsír

  • Összesen
    7.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    2 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    398.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    94 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    67 mg
  • Foszfor
    125 mg
  • Nátrium
    98 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    22 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    56 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    136 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    229 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    492 micro
  • Lut-zea
    292 micro
Összesen 182 Kcal

Hozzávalók

A tonhalkrémhez

A paradicsomos bruschettához

A fehérbabos krém

Elkészítés

A tonhalkrémhez

  1. Közepes méretű serpenyőben vagy lábosban 6 ek-nyi olívaolajon megpároljuk a karikákra vágott újhagymát, aztán hozzákeverjük a lecsepegtetett babszemeket.
  2. Annyi vizet öntünk rá, amennyi elfedi a hagymát és a babot, és miután belekevertük a szétmorzsolt húsleves-kockát, erős tűzön felforraljuk.
  3. Amikor felforrt, gyengébbre vesszük a lángot, és kb. 5 percen át főzzük.
  4. Aztán hozzákeverjük az apróra vágott kakukkfüvet, és újra növeljük a lángot, hogy a hagymás babról elforraljuk a főzőlevet.
  5. Ha már nem túl forró, átkanalazzuk az egészet a turmixgépbe, hozzöntünk 1 dl olívaolajat, és összeturmixoljuk. Ha szükséges, megsózzuk.
  6. A krémekhez felszeletelt pirított kenyeret, vagy fokhagymával bedörzsölt baugettet lehet felszolgálni.
  • Receptkönyvben: 127
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 10065
  • Feltöltés dátuma: 2011. február 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy igazán laza est kellékei következnek, amiket akkor szoktam elővenni, ha nincs kedvem órákat a konyhában ácsorogni. Így marad idő és energia a késő estébe nyúló baráti beszélgetésekre egy pohár jó bor és a pikáns ízek kiséretében. Stahl Judit receptje.  

Hozzávalók

A tonhalkrémhez

A paradicsomos bruschettához

A fehérbabos krém

Címlapról ajánljuk

Sajttól roskadó húsvéti sós sütik

Megadjuk a módját a húsvéti vendégvárásnak: sajtos sós sütiket sütünk, de nem sima pogácsát vagy sajtos rudat: stanglit dupla sajttal, csigát fokhagymásan-sajtosan, mini kiflit libazsírosan, krumplisan, és persze sajtosan.

Nosalty

További cikkek