r
Nosalty Logó

Kelet ízei fúziós ragu

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Norbi06
Kelet ízei fúziós ragu
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
kukta
  • 8% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 2% Zsír

A raguhoz

A körethez

Összesen 985 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 2% Zsír

A raguhoz

A körethez

Összesen 1966 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 2% Zsír

A raguhoz

A körethez

Összesen 136 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    51.3 g

Zsír

  • Összesen
    11.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    149 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1431.1 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    62 mg
  • Kálcium
    179 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    160 mg
  • Foszfor
    660 mg
  • Nátrium
    342 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    153 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    465.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    372 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    48 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    35 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    372 micro
  • Kolin:
    116 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    1256 micro
  • β-karotin
    3378 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    2877 micro
  • Lut-zea
    2096 micro
Összesen 985 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    102.7 g

Zsír

  • Összesen
    22.3 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    297 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2862.1 g
  • Cink
    27 mg
  • Szelén
    125 mg
  • Kálcium
    358 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    320 mg
  • Foszfor
    1319 mg
  • Nátrium
    684 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    306 g
  • Cukor
    77 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    930.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    744 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    96 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    69 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    39 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    743 micro
  • Kolin:
    232 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    2513 micro
  • β-karotin
    6756 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    5754 micro
  • Lut-zea
    4193 micro
Összesen 1966 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    7.2 g

Zsír

  • Összesen
    1.6 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    199.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    92 mg
  • Nátrium
    48 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.3 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    52 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    175 micro
  • β-karotin
    471 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    401 micro
  • Lut-zea
    292 micro
Összesen 136 Kcal

Hozzávalók

A raguhoz

A körethez

Elkészítés

A raguhoz

  1. A vöröshagymát kevés zsiradékon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk pirulni a sárga-, a fehérrépát, a kockázott marhahúst és a fokhagymát.
  2. Ha egybepirultak és kérget kapott a hús, felöntjük a vörösborral, hozzáadjuk a paradicsompürét, a kávét, a borsót, a paprikakrémet,minden fűszert és az előzőleg karamellizált cukrot.
  3. Kuktában 45 perc alatt puhára főzzük a ragut.
  4. A körethez összegyúrjuk az összetevőket, majd lobogó, sós vízben kifőzzük, akár egy zsemlegombócot.
  5. Tálalásnál kevés zsenge póré- vagy újhagymával meghintjük az ételünk tetejét.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 18
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2208
  • Feltöltés dátuma: 2012. március 29.

Ajánló

Az étel elkészítése egyszerű, nehézsége az ízharmónia eltalálásában leledzik. Ehhez az ízekben gazdag ételhez bátran ajánlhatunk egy testes, markáns vörösbort.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Norbi06 121 recept

Kelet ízei ragu. Ez egy igazi fúziós étel. Az indiai és az indonéz konyha ihlette, de természetesen vegyült bele egy kevés a magyar konyhából is. Így született meg az ízek kavalkádja.

Hozzávalók

A raguhoz

A körethez

Címlapról ajánljuk

További cikkek