r
Nosalty Logó

Káposztás kacsacomb (Sült kacsacomb 2.)

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Káposztás kacsacomb (Sült kacsacomb 2.)
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 1379 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 5514 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 169 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    42.1 g

Zsír

  • Összesen
    125.4 g
  • Telített zsírsav
    42 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    58 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    238 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3916.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    170 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    99 mg
  • Foszfor
    554 mg
  • Nátrium
    3027 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.5 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    509.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    144 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    67 mg
  • D vitamin:
    78 micro
  • K vitamin:
    64 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    126 micro
  • Kolin:
    150 mg
  • Retinol - A vitamin:
    141 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    31 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1108 micro
Összesen 1379 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    168.5 g

Zsír

  • Összesen
    501.5 g
  • Telített zsírsav
    169 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    234 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    68 g
  • Koleszterin
    953 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    15665.9 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    191 mg
  • Kálcium
    679 mg
  • Vas
    50 mg
  • Magnézium
    397 mg
  • Foszfor
    2216 mg
  • Nátrium
    12107 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    82.1 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    45 mg

VÍZ

  • Összesen
    2036.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    577 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    268 mg
  • D vitamin:
    313 micro
  • K vitamin:
    255 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    53 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    502 micro
  • Kolin:
    599 mg
  • Retinol - A vitamin:
    562 micro
  • α-karotin
    75 micro
  • β-karotin
    123 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4434 micro
Összesen 5514 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.2 g

Zsír

  • Összesen
    15.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    480.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    21 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    68 mg
  • Nátrium
    371 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    136 micro
Összesen 169 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kacsacombokat gondosan megtisztítjuk, megsózzuk, fokhagymával megtűzdeljük, majorannával bedörzsöljük és baconbe betekerjük.
  2. A savanyú káposzta levét kicsavarjuk, ha túl savanyú akkor egy kicsit kimossuk.
  3. Egy tepsibe egy pár szelet bacont helyezünk, rátesszük a káposzta felét. Erre tesszük a befűszerezett combokat.
  4. A tetejét befedjük a megmaradt káposztával. Lefedjük!
  5. Sütőben 180 fokon puhára sütjük.
  6. A végén leszedjük róla a káposztát és a kacsacombokat megpirítjuk.
  7. Burgonyapürével tálaljuk.
  • Sütés ideje: 180 perc
  • Receptkönyvben: 199
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 56864
  • Feltöltés dátuma: 2008. szeptember 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ez az egyik kedvenc vendégváró ételem.  Az elkészítése nagyon egyszerű, csak időben kell elkezdeni, mert  3 óra alatt puhul meg a hús. Mivel egyben sül a káposztával ezért a savanyúságról nem kell külön gondoskodnunk. Készíthető tepsiben, illetve agyag tálban is. Krumplipüré illik hozzá.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek