Káposztás húskenyér recept

Káposztás húskenyér
Káposztás húskenyér
70 perc / előkészület: 30 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy újságot lapozgatva, találtam ezt a receptet.

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

káposztás fasírt, káposztás darált hús, húskenyér fehér káposztával
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposztát vágjuk apróra és rakjuk forrásba lévő vízbe.
  2. A darált húshoz keverjük az olajon megdinsztelt hagymát, az összenyomott fokhagymát.
  3. Hozzáadunk 1 tojást, sózzuk és borsozzuk, majoránnát keverünk bele, és alaposan összedolgozzuk.
  4. A húsos keverékhez adjuk a kinyomkodott káposztát és összedolgozzuk. Ha nagyon híg a massza, akkor keverünk hozzá zsemlemorzsát.
  5. Rúd formára igazítjuk, kiolajozott tepsibe helyezzük, megkenjük tojással, és sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • költség: 1000 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 437
elküldve: 2
receptkönyvben: 86
elkészítve: 3/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1000 recept

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

lasvegas7
lasvegas7 h, 2014-06-23 11:32

fincsi,csak nekem nem lett olyan kemeny. nem allt össze. amugy laktato.

462