r
Nosalty Logó

Káposzta kifli

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Káposzta kifli
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 32% Zsír

A tésztához

A kenéshez

Összesen 1780 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 32% Zsír

A tésztához

A kenéshez

Összesen 7123 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 32% Zsír

A tésztához

A kenéshez

Összesen 379 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 14% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    27.1 g

Zsír

  • Összesen
    110.9 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    50 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    109 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1863.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    74 mg
  • Kálcium
    190 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    51 mg
  • Foszfor
    300 mg
  • Nátrium
    1239 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    165.7 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    48 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    550 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    28 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    62 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    165 micro
  • Kolin:
    115 mg
  • Retinol - A vitamin:
    517 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    390 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    145 micro
Összesen 1780 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 14% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    108.6 g

Zsír

  • Összesen
    443.7 g
  • Telített zsírsav
    76 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    201 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    143 g
  • Koleszterin
    434 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7452.6 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    298 mg
  • Kálcium
    762 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    206 mg
  • Foszfor
    1201 mg
  • Nátrium
    4956 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    662.7 g
  • Cukor
    42 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    192.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2200 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    111 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    87 micro
  • K vitamin:
    247 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    661 micro
  • Kolin:
    458 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2068 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    1560 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    582 micro
Összesen 7123 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 14% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    23.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    395.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    64 mg
  • Nátrium
    263 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    10.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    117 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    110 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    83 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    31 micro
Összesen 379 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A kenéshez

Elkészítés

A tésztához

  1. Bedagasztjuk a tésztát a megadott hozzávalókból.
  2. Miután megkelt, kinyújtjuk minél vékonyabbra és megkenjük a margarin, a só, és a tojássárgája habos keverékével.
  3. Felcsavarjuk tekercsnek, és háromszögekre szeljük.
  4. A háromszögek csücske legyen felfelé.
  5. Sütőben pirosra sütjük őket.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 54
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 6937
  • Feltöltés dátuma: 2011. július 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Finom, mutatós rágcsálni való. Kívülről ropogós, belülről finom puha. A kinézete miatt kapta a káposzta nevet, mivel leveles, mint a káposzta.

Hozzávalók

A tésztához

A kenéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek