Zserbó Iluskától recept

hozzászólások (25)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

összesen: 1699 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 5 adag *

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

összesen: 8490 kcal

energiatartalom / 100 g *

A tésztához

A töltelékhez

A tetejére

összesen: 426 kcal
hasonló receptek kalóriatartalma
hasonló kalóriatartalmú receptek

Hozzászólások (25)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

ilus74
Iluska / ilus74 v, 2015-12-20 13:43

Üdv Angéla!34x24 cm -es tepsiben,persze ez pár centivel eltérhet.....sok sikert neked,és mellé kellemes ünnepet!! :-))

Made01
Made01 cs, 2013-07-18 16:39

Ma megcsináltam ezt a változatot és nagyon finom, puha lett a tészta! Nekem nagyon bejött, igaz, a töltelék arányán változtattam a saját ízlésem miatt, szeretem, ha van benne bőven! :-) Szóval csillagos 5ös! :-))))

ilus74
Iluska / ilus74 szo, 2013-07-20 12:04

Örülök ha ízlik!!Mi is szeretjük a "bő" tölteléket benne.Szép napot! :-))

Misty
Misty v, 2013-02-10 18:42

Kedves Iluska! Ha valaki, hát én antitalentum vagyok, ha sütésről van szó, de mégis annyira megkívántam a zserbót, hogy a recepted alapján belevágtam tegnap. Egyedül voltam, biztos, ami biztos, el tudjam tüntetni a nyomokat, ha mégsem úgy sikerül, hogy tálalható legyen, de nagyon jól sikerült. :) Sütnöm picit tovább kellett, de jól is néz ki, és az íze is olyan, mint amilyennek egy zserbónak lennie kell. (A Párom rögtön rá is vetette magát :))
Nagyon köszönöm a megosztást, további jó sütés-főzést kívánok Neked!

ilus74
Iluska / ilus74 h, 2013-02-11 11:27

Én pedig a visszajelzést köszönöm,örülök ha ízlik!Szép napokat! :-))

Liebe Anna
Pfanni / Liebe Anna h, 2013-01-14 15:35

Kedves Iluska! Lenne egy kérdésem, hátha Te tudod rá a választ. Miért kell bizonyos tésztákba (pl. linzer, isler, zserbó...) a tojásnak csak a sárgája? Meg szeretném csinálni a zserbót a recepted alapján, de mi van akkor, ha 2 tojássárga + 1 tojás helyett 2 egész tojást teszek bele? Válaszodat várva, köszönettel: Anna

ilus74
Iluska / ilus74 h, 2013-01-14 17:35

Úgy gondolom a tojássárgája,az egy fajta sűrítő anyag,a tojásfehérje pedig keménnyé teszi az ételeket.Ha elkészíted,mindenképp annyi tojást tegyél bele,amennyi adva van. Ha két egész tojás kerül bele,szerintem keményebb lesz a tésztája. :-))

aduhil
aduhil / aduhil p, 2012-12-28 00:18

Kedves Iluska!
En is csak dicserni tudom a receptet! Elkeszitettem karacsonyra egy nagy tepsivel es parom 2 nap alatt elpusztitotta. Ez azt hiszem magaert beszel. Koszonom! :)

delenser
delenser cs, 2012-12-27 21:22

Kedves Iluska! Életem első zserbója kitűnően sikerült, emelve a karácsonyi vacsora fényét. Nagyon szépen köszönöm a receptet, örülök, hogy megtaláltam. További kellemes ünnepeket kívánok! Üdvözlettel: Kati

melinda33
melinda33 v, 2012-12-23 09:14

Kedves Iluska! Nagyon sok zserbót próbáltam , mire a tiedre rátaláltam!! csak annyit tudok mondani, hogy SZUPER recept, isteni finom lett. Köszönöm !! Kellemes Karácsonyt !!

ilus74
Iluska / ilus74 v, 2012-12-23 15:39

Köszönöm!Én másnak is meg írtam,hogy valóban jó recept!Annak örülök,hogy neked is elnyerte a tetszésed.Békés karácsonyt!! :-))

lexyke
lexy / lexyke cs, 2012-12-20 11:43

Szia!
Én annyit szeretnék kérdezni hogy mennyire száraz a tésztája?

zsamail
zsamail sze, 2012-12-19 18:15

Szia,
Most fogok először zserbót készíteni és szeretnélek megkérdezni , hogy meg lehet sütni előtte egy nappal? (25re érkeznek vendégek, de megkönnyíteném a dolgom ha lehet :) Nem szárad ki a tészta?(talán a töltelékből vesz fel annyi nedvességet) gondoltam érdeklődök :) Köszönöm a választ

ilus74
Iluska / ilus74 cs, 2012-12-20 16:30

Üdv!Már aznap is finom,de harmad,illetve -negyed nap is ugyanolyan finom marad.Ha nem sajnálod ki belőle a lekvárt,akkor tuti nem szárad ki,nekem sem szokott.Jó sütögetést!! :-))

ilus74
Iluska / ilus74 k, 2012-12-11 15:11

Üdv!Igen,mikor megsült tálcára borítom,és ami alul volt az kerül felülre,így biztos,hogy sima lesz a felülete.Nem nagyképűség,de állíthatom,hogy isteni finom az íze.Nyugodtan állj neki az elkészítésének,nem nehéz!Sok sikert hozzá! :-))

vcsuka
pussycat / vcsuka k, 2012-12-11 06:17

Kedves Iluska! En meg soha nem sutottem zserbot, de most en is meg akarom probalni. Azt szeretnem kerdezni, hogy amikor kihult es talcara boritod, akkor az alja marad felul es arra teszed a csoki mazt, vagy meg forditod? A kepen nagyon szepek a zserboid, biztos finom is. Tetszik az egyszerusege is. Koszonom szepen!
Udv. Veronika

1699