r
Nosalty Logó

Zabpelyhes rakottas kínai kel

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Panyitimi
Zabpelyhes rakottas kínai kel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 3% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 1268 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 2537 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 49 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 90% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    64.5 g

Zsír

  • Összesen
    73.5 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    240 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4313.3 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    58 mg
  • Kálcium
    2038 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    378 mg
  • Foszfor
    1239 mg
  • Nátrium
    575 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    105.1 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    30 mg

VÍZ

  • Összesen
    2117 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    622 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    558 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    891 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1665 micro
  • Kolin:
    250 mg
  • Retinol - A vitamin:
    288 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    3959 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1199 micro
Összesen 1268 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 90% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    129 g

Zsír

  • Összesen
    146.9 g
  • Telített zsírsav
    60 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    51 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    480 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8626.7 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    116 mg
  • Kálcium
    4075 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    756 mg
  • Foszfor
    2477 mg
  • Nátrium
    1151 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    12 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    210.3 g
  • Cukor
    66 mg
  • Élelmi rost
    60 mg

VÍZ

  • Összesen
    4234.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    1243 micro
  • B6 vitamin:
    11 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    1116 mg
  • D vitamin:
    27 micro
  • K vitamin:
    1783 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3329 micro
  • Kolin:
    500 mg
  • Retinol - A vitamin:
    575 micro
  • α-karotin
    41 micro
  • β-karotin
    7918 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2399 micro
Összesen 2537 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 90% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    2.5 g

Zsír

  • Összesen
    2.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    9 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    168.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    80 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    48 mg
  • Nátrium
    22 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    82.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    24 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    35 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    65 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    155 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    47 micro
Összesen 49 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A szalonnát apró kockákra vágjuk, és egy tűzálló tálba tesszük a felét.
  2. A kel leveleket megtisztítjuk, és 3 darabot a tál aljára teszünk
  3. A csirkecombokat megszabadítjuk a bőrétől, és kicsontozzuk, majd apró darabokra vágjuk, és a kellevelekre tesszük, sózzuk, borsozzuk, és hozzáadjuk a zabpelyhet.
  4. A tejfölt ráöntjük a húsos, zabpelyhes keverékre.
  5. A másik 3 levelet a tetejére tesszük, leöntjük a maradék tejföllel.
  6. A végén megszórjuk reszelt sajttal.
  7. Fóliával lefedve sütjük, aztán ha megpuhultak a hozzávalók, levesszük a fóliát, hogy piruljon.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 32
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4366
  • Feltöltés dátuma: 2012. szeptember 20.

Ajánló

Diétázoknak és nem diétázoknak is szívesen ajánlom. Finom, tápláló, kiadós és egészséges is.:)

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Panyitimi 19 recept

A paleolit diéta jegyében próbáltam valami ízleteset, finomat összehozni. A tejföl használata picit eltér a "szabályoktól", de én azt gondoltam, ennyi vétek belefér.:) Megjegyezém még, hogy aki nem szereti a comb szaftosságát, helyettesítheti csirkemellel is. A szalonna használata is opcionális. Minimális olívaolajat is használhatunk helyette.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek