Szilvával töltött sertésszűz recept

hozzászólások (22)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 661 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 3 adag *

összesen: 1982 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 219 kcal

Hozzászólások (22)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

vmzsuzsa
vmzsuzsa sze, 2014-01-01 15:52

Ma végre elkészítettem ezt a kitűnő ételt. A férjem szerint, de szerintem is toplistás. Köszi a receptet. Zsuzsa.

csato
csato szo, 2012-08-11 11:56

Sziasztok!
Csak egy tipp!Én hosszú vékony késsel sok lukat csinálok a húsban.Tömök bele aszalt szilvát amit vörösborban áztatok előtte, teszek bele alma és dió csíkokat is.Így is érdemes kipróbálni.Én is pürével szoktam tálalni mint Petra.üdv csató

tszandi
Szandi / tszandi k, 2012-01-17 16:31

Ma elővettem a fagyasztóból pár szem szilvát és egy csini szüzet. Majd elkészítettem a receptet. Szenzációs az eredmény :) Úgy hogy aki hasonlóképp áll az aszalt dolgokhoz mint én, az nyugodtan elkészítheti akár friss vagy fagyasztott szilvából is. (természetesen kiengedés után) :)
Köszönöm a receptet :)

Evica007
Evica007 p, 2012-12-21 17:11

Meg tudod irni nekem, hogy ezt hogy kell kesziteni? Hogy keszited hozza a körtet es a diot? Szeretnem karacsonyra megcsinalni, de nem tudom hogy kezdjek hozza.:)

Bazo
Bazo szo, 2011-06-04 10:09

Tegnap elkészült. Elötte fahéjas-szegfűszeges édesborba áztattam be pár órára az aszaltszilvákat. Új családi kedvenc született!

Köszönöm.

ancika25
ancika25 sze, 2011-01-05 21:15

Sziasztok ! Szerintem is nagyon finom :) Aki szereti a szilvát ,készítse el bátran :) Üdv Anci

manócska2010
manócska2010 h, 2010-10-25 16:52

Szia! Ma elkészítettem és nagyon finom lett. Bár sütési időnek 20 percet írtál, én 30 percig sütöttem, a bacon szépen megpirult rajta, de a hús rágós maradt, így még egy fél órára fóliával letakarva vissza kellett tennem a sütőbe. De a végeredmény megérte a fáradozást. :) Üdv Manó

ldorka
ldorka h, 2010-02-08 15:58

Szia Petra!
Karácsonyra készítettem el kezdő háziasszonyként. Nagyon jól sikerült. Köszi a tippet.
Dorka

petra
Petra / petra sze, 2009-12-16 16:14

tszandi,
ez kimondottan aszalt szilvával készülő fogás! meg hát ugye ilyenkor egyébként sem lehetne friss szilvához jutni:-)..

661