r
Nosalty Logó

Szilvás lepény kelt tésztából Inomtól

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
"Inom"
Szilvás lepény kelt tésztából Inomtól
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A szilvához

Összesen 600 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A szilvához

Összesen 3587 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A szilvához

Összesen 251 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.2 g

Zsír

  • Összesen
    24 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    96 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    315.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    84 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    127 mg
  • Nátrium
    52 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    84 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    148 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    54 micro
  • Kolin:
    59 mg
  • Retinol - A vitamin:
    138 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    116 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    127 micro
Összesen 600 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    67 g

Zsír

  • Összesen
    143.9 g
  • Telített zsírsav
    63 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    48 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    575 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1892.4 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    169 mg
  • Kálcium
    502 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    129 mg
  • Foszfor
    760 mg
  • Nátrium
    314 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    503.8 g
  • Cukor
    191 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    397.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    887 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    22 mg
  • C vitamin:
    27 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    324 micro
  • Kolin:
    357 mg
  • Retinol - A vitamin:
    826 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    694 micro
  • β-crypt
    107 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    765 micro
Összesen 3587 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.7 g

Zsír

  • Összesen
    10.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    40 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    133 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    53 mg
  • Nátrium
    22 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.4 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    27.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    62 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    58 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    49 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    54 micro
Összesen 251 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A szilvához

Elkészítés

A tésztához

  1. Langyos, cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt, hozzáöntjüka liszthez, belekeverjük a 2 tojássárgáját, a lágy vajat, az olajat és a cukrot, majd összekeverjük a tejjel. Lágy, nokedli tészta állagú legyen.
  2. A tojásfehérjéket csipet sóval habbá verjük, és beledolgozzuk a tésztába.
  3. Hagyjuk legalább fél órát kelni.
  4. Beleöntjük a tepsibe, majd lisztbe mártott kanál hátával szétlapogatjuk, hogy a tészta kitöltse a tepsit.
  5. Kirakjuk megmosott, kimagozott gyümölccsel, majd megszórjuk fahéjas cukorral, és 180 fokra előmelegített sütőben 35-40 perc alatt készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 25x30
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 84
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 19
  • Össznézettség: 61441
  • Feltöltés dátuma: 2013. november 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ősz elején mindig bespájzolok a gyümölcsökből fagyasztott formában is. Most ezt a sütit fagyasztott szilvával próbáltam ki... Nem csalódtam így sem, nagyon finomra sikerült.

Hozzávalók

A tésztához

A szilvához

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!