r
Nosalty Logó

Sült kacsacomb 1.

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Nosalty
Sült kacsacomb 1.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 32% Zsír
Összesen 873 kcal
  • 9% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 32% Zsír
Összesen 3491 kcal
  • 9% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 32% Zsír
Összesen 249 kcal
  • 9% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    24.8 g

Zsír

  • Összesen
    85 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    40 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    164 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    531.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    33 mg
  • Foszfor
    300 mg
  • Nátrium
    138 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    154.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    108 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    56 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    67 mg
  • Retinol - A vitamin:
    108 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 873 kcal
  • 9% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    99.3 g

Zsír

  • Összesen
    339.9 g
  • Telített zsírsav
    114 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    161 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    44 g
  • Koleszterin
    657 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2127.8 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    107 mg
  • Kálcium
    101 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    132 mg
  • Foszfor
    1201 mg
  • Nátrium
    552 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    618.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    432 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    225 micro
  • K vitamin:
    48 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    34 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    112 micro
  • Kolin:
    268 mg
  • Retinol - A vitamin:
    432 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 3491 kcal
  • 9% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.1 g

Zsír

  • Összesen
    24.3 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    47 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    152 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    7 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    86 mg
  • Nátrium
    39 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    44.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    31 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 249 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kacsacombot megtisztítjuk, bőrét bevagdossuk, alaposan megsózzuk és állni hagyjuk. (Javasolt előző nap előkészíteni, így egy éjjelen át tudjuk állni hagyni.)
  2. Másnap a combokat egy tepsibe helyezzük, kevés vizet öntünk alá, a tepsit alufóliával lefedjük és előmelegített sütőbe (150 ºC, alul-felül állás) dugjuk. Lassú tűzön lefedve kb. 2 órán keresztül pároljuk.
  3. Utána a fedőt levéve, a hőmérsékletet emelve (190 ºC) ropogósra sütjük, időnként átfordítjuk a combokat, és saját zsírjával locsoljuk. (Ha szükséges, az összegyűlt fölösleges zsiradékból leöntünk.)
  • Sütés ideje: 150 perc
  • Receptkönyvben: 473
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 23
  • Össznézettség: 243087
  • Feltöltés dátuma: 2007. november 26.

Ajánló

@{Párolt vöröskáposzta:Párolt vöröskáposzta}

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tradicionálisan minden évben először a Márton-napi újborkóstoláskor készítünk sült kacsa-vagy libacombot (függően attól, hogy mely alapanyaghoz jutunk hozzá). Párolt vöröskáposztával és hagymás tört burgonyával fogyasztjuk, közben ízlelgetjük az azévi termést.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek