r
Nosalty Logó

Sonkás-sajtos spagettiszuflé

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Marcsisef
Sonkás-sajtos spagettiszuflé
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 21% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A spagettiszufléhoz

A formák előkészítéséhez

A tészta tetejére

Összesen 251 kcal
  • 21% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A spagettiszufléhoz

A formák előkészítéséhez

A tészta tetejére

Összesen 3011 kcal
  • 21% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A spagettiszufléhoz

A formák előkészítéséhez

A tészta tetejére

Összesen 325 kcal
  • 21% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.3 g

Zsír

  • Összesen
    15.6 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    83 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    31287.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    211 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    183 mg
  • Nátrium
    30854 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    23.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    103 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    50 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    102 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    64 micro
Összesen 251 kcal
  • 21% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    171.5 g

Zsír

  • Összesen
    187.1 g
  • Telített zsírsav
    79 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    77 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    999 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    375445.1 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    222 mg
  • Kálcium
    2533 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    221 mg
  • Foszfor
    2193 mg
  • Nátrium
    370247 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    154.4 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    284.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1234 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    191 micro
  • K vitamin:
    43 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    604 micro
  • Kolin:
    511 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1221 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    160 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    766 micro
Összesen 3011 kcal
  • 21% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.6 g

Zsír

  • Összesen
    20.3 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    108 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    40632.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    274 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    237 mg
  • Nátrium
    40070 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    30.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    134 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    65 micro
  • Kolin:
    55 mg
  • Retinol - A vitamin:
    132 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    17 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    83 micro
Összesen 325 kcal

Hozzávalók

A spagettiszufléhoz

A formák előkészítéséhez

A tészta tetejére

Elkészítés

A spagettiszufléhoz

  1. A spagetti tésztát szokásos módon megfőzzük, majd leszűrjük.
  2. Egy tálba tesszük, összekeverjük az olívaolajjal és a kakukkfűvel.
  3. Egy másik tálban a tojásokat felverjük, hozzáadjuk a reszelt sajtot, és a felcsíkozott sonkát, őrölt borsot, ha szükséges sót is teszünk bele.
  4. A tojásos keveréket és a tésztát összekeverjük.
  5. Egy villa segítségével felcsavarunk egy adagot az evőeszközre, és a kiolajozottszuflé formába töltjük, majd a tetejét megszórjuk a maradék sajttal.
  6. Előmelegített sütőben készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 17 alkalommal
  • Receptkönyvben: 153
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 8350
  • Feltöltés dátuma: 2011. november 14.

Ajánló

Muffinsütő rekeszeiben is süthető. Jó étvágyat kívánok!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Marcsisef 217 recept

Ennek a meleg előételnek a receptjét egy újságban olvastam. A  hozzávalókat  kicsit megváltoztattam. Nagyon finom lett.

Hozzávalók

A spagettiszufléhoz

A formák előkészítéséhez

A tészta tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek