r
Nosalty Logó

Sárgabarackos rakott kifli

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nosalty
Sárgabarackos rakott kifli
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 631 kcal
  • 12% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 2522 kcal
  • 12% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 150 kcal
  • 12% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    21.9 g

Zsír

  • Összesen
    23.2 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    214 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1316.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    462 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    50 mg
  • Foszfor
    218 mg
  • Nátrium
    546 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    78.5 g
  • Cukor
    41 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    169 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    42 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    104 micro
  • Kolin:
    173 mg
  • Retinol - A vitamin:
    145 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    296 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    236 micro
Összesen 631 kcal
  • 12% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    87.5 g

Zsír

  • Összesen
    92.9 g
  • Telített zsírsav
    35 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    854 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5264.8 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    138 mg
  • Kálcium
    1846 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    199 mg
  • Foszfor
    873 mg
  • Nátrium
    2183 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    313.8 g
  • Cukor
    164 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    235.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    676 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    167 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    415 micro
  • Kolin:
    693 mg
  • Retinol - A vitamin:
    578 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    1183 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    943 micro
Összesen 2522 kcal
  • 12% Fehérje
  • 43% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.3 g

Zsír

  • Összesen
    5.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    51 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    316.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    111 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    52 mg
  • Nátrium
    131 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.9 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    14.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    41 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    35 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    71 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    57 micro
Összesen 150 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kiflit felkarikázzuk. A tejet alaposan megmelegítjük, de nem forraljuk fel.
  2. A tojásokat és tojássárgákat alaposan kikeverjük a cukorral. Hozzáadjuk a tejet, és beletesszük a kiflikarikákat.
  3. Lenyomogatjuk, és 15 percig állni hagyjuk, hogy a tej teljesen eláztassa a kifliket.
  4. Egy kisebb tepsit kivajazunk, teszünk bele egy réteg kinyomkodott kiflit, majd rászórjuk a felvágott aszalt sárgabarackokat, és rákanalazzuk a baracklekvárt.
  5. Rárétegezzük a kinyomkodott kifli másik felét, és 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük. Ha a kifli teteje szép barna, és meg is emelkedett, akkor elzárjuk a gázt. Tálalás előtt 15 percig pihentetjük, majd baracklekvárral megkenve és mandulapehellyel kínáljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 20x30
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 204
  • Tegnapi nézettség: 12
  • 7 napos nézettség: 62
  • Össznézettség: 29552
  • Feltöltés dátuma: 2017. szeptember 12.

Ajánló

Bármilyen olajos maggal vagy más gyümölccsel is dúsíthatjuk.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Maradék kifli újjáélesztésre az egyik legjobb módszer, főleg, ha már unjuk mákos gubát!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek