r
Nosalty Logó

Rozmaringos hal répával, borsóval

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Rozmaringos hal répával, borsóval
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 377 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 1507 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 111 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    28.2 g

Zsír

  • Összesen
    20 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    109 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    821.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    88 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    71 mg
  • Foszfor
    428 mg
  • Nátrium
    216 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.3 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    263.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    867 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    37 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    34 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    89 micro
  • Kolin:
    129 mg
  • Retinol - A vitamin:
    84 micro
  • α-karotin
    3110 micro
  • β-karotin
    7730 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    2086 micro
Összesen 377 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    112.6 g

Zsír

  • Összesen
    79.9 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    438 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3284.3 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    56 mg
  • Kálcium
    351 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    284 mg
  • Foszfor
    1711 mg
  • Nátrium
    862 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    85.1 g
  • Cukor
    34 mg
  • Élelmi rost
    31 mg

VÍZ

  • Összesen
    1055.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3469 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    17 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    149 mg
  • D vitamin:
    54 micro
  • K vitamin:
    138 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    355 micro
  • Kolin:
    517 mg
  • Retinol - A vitamin:
    336 micro
  • α-karotin
    12441 micro
  • β-karotin
    30921 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    4 micro
  • Lut-zea
    8343 micro
Összesen 1507 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    8.1 g

Zsír

  • Összesen
    5.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    237.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    124 mg
  • Nátrium
    62 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    76.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    251 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    24 micro
  • α-karotin
    899 micro
  • β-karotin
    2234 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    603 micro
Összesen 111 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zöldségeket megtisztítjuk, majd sós vízben 5 percig főzzük. Gyorsan leszűrjük, majd hideg vízzel leöblítjük, és félretesszük.
  2. A halat besózzuk, a rozmaringot és a fokhagymát felaprítjuk.
  3. Serpenyőben felolvasztjuk a vaj felét, hoozáadjuk a rozmaringot és a fokhagymát, majd a halat.
  4. Mindkét oldalát ropogósra sütjük.
  5. Ha kész a hal, a maradék vajon átmelegítjük a zöldségeket.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 321
  • Tegnapi nézettség: 10
  • 7 napos nézettség: 30
  • Össznézettség: 56680
  • Feltöltés dátuma: 2011. június 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ezt a receptet a "Meglepetés" 18. számában találtam.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek