r
Nosalty Logó

Resztelt csirkemáj 2. -gombával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Jahin
Resztelt csirkemáj 2. -gombával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 463 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 1847 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 70 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.3 g

Zsír

  • Összesen
    19.4 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    866 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1486.3 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    149 mg
  • Kálcium
    117 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    76 mg
  • Foszfor
    894 mg
  • Nátrium
    217 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.2 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    500.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    8254 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    41 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    76 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    29 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1519 micro
  • Kolin:
    517 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8225 micro
  • α-karotin
    57 micro
  • β-karotin
    296 micro
  • β-crypt
    29 micro
  • Likopin
    743 micro
  • Lut-zea
    106 micro
Összesen 463 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    197.4 g

Zsír

  • Összesen
    77.8 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    3465 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5945.1 g
  • Cink
    30 mg
  • Szelén
    595 mg
  • Kálcium
    468 mg
  • Vas
    94 mg
  • Magnézium
    303 mg
  • Foszfor
    3574 mg
  • Nátrium
    870 mg
  • Réz
    7 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    84.8 g
  • Cukor
    42 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    2002.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    33017 micro
  • B6 vitamin:
    10 mg
  • B12 Vitamin:
    166 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    306 mg
  • D vitamin:
    34 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    20 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    116 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6074 micro
  • Kolin:
    2069 mg
  • Retinol - A vitamin:
    32900 micro
  • α-karotin
    228 micro
  • β-karotin
    1185 micro
  • β-crypt
    116 micro
  • Likopin
    2973 micro
  • Lut-zea
    422 micro
Összesen 1847 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 85% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.5 g

Zsír

  • Összesen
    2.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    131 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    225 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    18 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    135 mg
  • Nátrium
    33 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    75.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1250 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    230 micro
  • Kolin:
    78 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1245 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    45 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    113 micro
  • Lut-zea
    16 micro
Összesen 70 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A májat vizes tejben áztatjuk kb. fél óráig.
  2. A zsiradékon megpirítjuk a kockára vágott hagymát, majd hozzáadjuk a gombát, végül a paradicsomot és a paprikát apróra vágva.
  3. Ha a zöldségek megpirultak, beletesszük a májat (darabolva), azzal is átforgatjuk.
  4. Rászórjuk a paprikát, majorannát, frissen darált borsot és a fokhagymát.
  5. 2 dl vizet öntünk hozzá, és készre főzzük.
  6. A tűzhelyről lehúzva belekeverjük a sót, és tálaljuk.
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 165
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 16
  • Össznézettség: 33393
  • Feltöltés dátuma: 2010. április 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gyorsan elkészülő fogás, melyet tetszés szerinti körettel tálaljunk.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?