r
Nosalty Logó

Jandáék fasírtja

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
ChefNiki
Jandáék fasírtja
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 10% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 377 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1510 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 183 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.7 g

Zsír

  • Összesen
    14.8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    242 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    975.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    56 mg
  • Kálcium
    132 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    52 mg
  • Foszfor
    304 mg
  • Nátrium
    419 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.9 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    122.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1880 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    188 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    417 micro
  • Kolin:
    164 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1829 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    601 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    22 micro
  • Lut-zea
    721 micro
Összesen 377 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    78.7 g

Zsír

  • Összesen
    59.4 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    968 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3902.6 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    223 mg
  • Kálcium
    527 mg
  • Vas
    35 mg
  • Magnézium
    210 mg
  • Foszfor
    1215 mg
  • Nátrium
    1676 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    163.7 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    491.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    7518 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    37 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    113 mg
  • D vitamin:
    70 micro
  • K vitamin:
    754 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    39 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1669 micro
  • Kolin:
    657 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7315 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    2402 micro
  • β-crypt
    29 micro
  • Likopin
    88 micro
  • Lut-zea
    2885 micro
Összesen 1510 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.5 g

Zsír

  • Összesen
    7.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    117 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    472.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    147 mg
  • Nátrium
    203 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.8 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    910 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    91 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    202 micro
  • Kolin:
    80 mg
  • Retinol - A vitamin:
    886 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    291 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    11 micro
  • Lut-zea
    349 micro
Összesen 183 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zsiradékon megpirítjuk a hagymát, fokhagymát és a zöldség zöldet, rátesszük a pirospaprikát.
  2. A kenyeret beáztatjuk, a csirkemájat kb. fél cm-es darabokra felkockázzuk.
  3. Veszünk egy tálat, beletesszük a kinyomkodott kenyeret, rátesszük a pirított hagymás keveréket, ráütünk 1-2 tojást, attól függ, mekkora adagot csinálunk, és mekkora a tojás, sózzuk, borsozzuk, és jól összekeverjük.
  4. Zsírpapírral bélelt tepsibe belesimítjuk egyenletesen, hogy egyszerre süljön, alufóliával lefedjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 8 alkalommal
  • Receptkönyvben: 11
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1597
  • Feltöltés dátuma: 2017. szeptember 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
ChefNiki 5 recept

Az én receptjeim mindig éhesen születnek. Amit megkívánok, megvalósítom :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Sajttól roskadó húsvéti sós sütik

Megadjuk a módját a húsvéti vendégvárásnak: sajtos sós sütiket sütünk, de nem sima pogácsát vagy sajtos rudat: stanglit dupla sajttal, csigát fokhagymásan-sajtosan, mini kiflit libazsírosan, krumplisan, és persze sajtosan.

Nosalty

További cikkek