r
Nosalty Logó

Hagymás hús

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Hagymás hús
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 771 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 3857 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 183 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    39.3 g

Zsír

  • Összesen
    61.1 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    137 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1121.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    63 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    53 mg
  • Foszfor
    458 mg
  • Nátrium
    500 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.5 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    286.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    13 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    143 mg
  • Retinol - A vitamin:
    13 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    7 micro
Összesen 771 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    196.4 g

Zsír

  • Összesen
    305.3 g
  • Telített zsírsav
    88 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    134 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    67 g
  • Koleszterin
    684 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5606.2 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    205 mg
  • Kálcium
    316 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    266 mg
  • Foszfor
    2292 mg
  • Nátrium
    2500 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    77.6 g
  • Cukor
    34 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    1432.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    66 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    38 mg
  • C vitamin:
    62 mg
  • D vitamin:
    222 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    53 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    147 micro
  • Kolin:
    717 mg
  • Retinol - A vitamin:
    66 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    34 micro
Összesen 3857 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.3 g

Zsír

  • Összesen
    14.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    265.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    15 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    109 mg
  • Nátrium
    118 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 183 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Pácolás. A húst kiklopfoljuk, nem sózzuk. Az olajba belekeverjük a magyaros fűszerkeveréket. A fokhagymát (lereszelve), a borsot. Plusz teszünk még bele 1,5 evőkanál darált édes paprikát, 1/2 kávéskanál erős Pistát, 1 kávéskanál delikátot. Bedörzsöljük a húst, egymásra fektetjük, 1 napra hűtőben érleljük.
  2. Egy tepsibe fektetjük szorosan a szeleteket, a pácolásra használt edényt 1 deciliter vízzel kiöblítjük, ezt is ráöntjük a húsokra. A zsírt kis kupacokban elhelyezzük a szeleteken. A felkarikázott hagymát egyenletesen elterítjük, majd a tetejét betakarjuk bacon szeletekkel.
  3. Letakarjuk fóliával, és egy órát sütjük, pároljuk.
  4. Levesszük a fóliát, és megpirítjuk a bacont a tetején, és kész.
  5. Tálaljuk. Krumplipürét adunk mellé.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 33x27x5
  • Sütés ideje: 80 perc
  • Elkészítettem: 7 alkalommal
  • Receptkönyvben: 146
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 20
  • Össznézettség: 23272
  • Feltöltés dátuma: 2014. február 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A sertéscombot nem "finnyázzák" a kölkök....

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!

Rosanics Petra

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?