r
Nosalty Logó

Fűszeres lasagne tésztalapok

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Évi néni
Fűszeres lasagne tésztalapok
adag
Előkészítés
perc
  • 13% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 168 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1003 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 252 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    8.4 g

Zsír

  • Összesen
    4.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    411.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    79 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    57 mg
  • Foszfor
    195 mg
  • Nátrium
    66 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    25.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    47 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    33 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    153 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    253 micro
Összesen 168 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    50.4 g

Zsír

  • Összesen
    28 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    374 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2466.9 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    58 mg
  • Kálcium
    475 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    340 mg
  • Foszfor
    1168 mg
  • Nátrium
    393 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    151 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    150.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    282 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    44 mg
  • D vitamin:
    83 micro
  • K vitamin:
    66 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    166 micro
  • Kolin:
    290 mg
  • Retinol - A vitamin:
    195 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    920 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1516 micro
Összesen 1003 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    12.6 g

Zsír

  • Összesen
    7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    93 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    616.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    119 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    85 mg
  • Foszfor
    292 mg
  • Nátrium
    98 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37.8 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    37.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    70 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    41 micro
  • Kolin:
    73 mg
  • Retinol - A vitamin:
    49 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    230 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    379 micro
Összesen 252 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Minden hozzávalót késes darálóba teszünk, és homogén tésztává gyúrjuk.
  2. Tésztanyújtó géppel lisztezett felületen kinyújtjuk (4-es fokozatra).
  3. Egyforma téglalap alakú darabokra vágjuk.
  4. Frissen vagy kiszárítva használjuk fel.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 41
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 3062
  • Feltöltés dátuma: 2013. november 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Fűszeres lasagne tésztalapok
Évi néni 1830 recept

Lasagne ételt készültem ebédre készíteni, amihez egy jó kis friss tészta mindig jól jön.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

B12-vitamin és folsav – Vitaminok az idegrendszerért!

A B12-vitamin és a folsav hozzájárul a normális pszichológiai funkciókhoz, azaz az olyan kognitív teljesítményekhez, mint a memória, a koncentráció, a tanulás és a problémamegoldás. E vitaminok túl kis mennyiségben való bevitele hosszú távon gyengítheti a kognitív teljesítményt, különösen a memóriát, illetve összefüggésbe hozható a depresszió kialakulásával is.

Hirdetés

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

További cikkek