Szia! Ez attól függ, hol vásárolok éppen. Én preferálom a dobozos sűrített paradicsomokat, általában az van ráírva (olaszul), hogy Passata di pomodoro, vagy Concentrato di pomodoro. Igazából teljesen mindegy, milyenből készíted, mindenképpen finom lesz.
Ha nagyon sűrű a paradicsom, önts hozzá több vizet!
Szia, nem kell előre megfőzni a lasagne lapokat, a dobomból kivéve felhasználható, a lényeg, hogy minimum fél órát a sütőben süljön, és akkor magától megpuhul.
Ha lehet, jobb minőségű tésztát vegyél, ne tesco-sat :)
Jó főzőcskézést!
Hozzászólások (11)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Sziasztok!
Ti milyen sűrűségű sűrített paradicsomot használtok? Mert sokféle van.
ANita
Szia! Ez attól függ, hol vásárolok éppen. Én preferálom a dobozos sűrített paradicsomokat, általában az van ráírva (olaszul), hogy Passata di pomodoro, vagy Concentrato di pomodoro. Igazából teljesen mindegy, milyenből készíted, mindenképpen finom lesz.
Ha nagyon sűrű a paradicsom, önts hozzá több vizet!
Majd írd meg, hogy sikerült!
Hello Timi, a lasagne teszta-lapokat elore meg kell fozzem vagy ugy, ahogy van,a dobozbol kiveve mar retegezem is a szoszokkal?
Szia, nem kell előre megfőzni a lasagne lapokat, a dobomból kivéve felhasználható, a lényeg, hogy minimum fél órát a sütőben süljön, és akkor magától megpuhul.
Ha lehet, jobb minőségű tésztát vegyél, ne tesco-sat :)
Jó főzőcskézést!
Köszi a receptet, finom lett! :)
a legjobb bolognai lasagne recept, amit valaha próbáltam. ma már vagy a 10. alkalommal készítettem el. köszönöm! :) minden elismerésem!
Nagyon szépen köszönöm, ez jól esett :)
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2014. szeptember 8-án kiemeltük cikkünkben: A hét szakácsa: Timi Poppins
Üdvözlettel, NoSalty
Elsőre sikerült, nagyon finom lett! :) Köszi!! :)
Én köszönöm, hogy elkészítetted :)
Kedves Timi Poppins. Ma elkészítettem a családnak az általad megosztott Lasagnet.Csak gratulálni tudok,mert isteni finomra sikeredett.Köszönöm :)