Barna sörben pácolt csülök recept

hozzászólások (20)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 301 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

összesen: 1206 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 99 kcal

Hozzászólások (20)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

wiwievi
wiwievi v, 2014-12-21 21:42

Szia!Szuper a recept, ma elkészítettem és nagy sikere volt megettük az utolsó falatig.Isteni izvilág gratulálok

Kárpáti Mariann
Kárpáti Mariann szo, 2014-10-18 08:58

Akik elkészítették..... amikor sütésre kerül a sor, az összes páclével és fűszerekkel együtt tesszük be a sütőbe?

Bagdi Gréta
Gréti / Bagdi Gréta h, 2014-12-01 01:44

Szia Mariann, csak most látom a kérdést, bocs. Attól függ, hogy mekkora tepsiben sütöd. Ha szélesebben, akkor az összes pác mehet vele együtt a sütőbe, onnan locsolgasd a csülköt. Ha keskenyebb, mondjuk jénai, akkor nem kell az egész, ne ázzon és főjön, hanem süljön, az a lényeg! üdv, Gréti

Krampusz53
Krampusz53 v, 2014-05-04 16:49

Kedves Gréti!
Nagyon szépen köszönjük a receptet! Most ettük meg 6-an ebédre és osztatlan sikert aratott! Jöhet a következő :-)
Üdvözlettel
Anikó

Bagdi Gréta
Gréti / Bagdi Gréta k, 2014-04-15 10:25

Igen, ez az alsó (első, kisebb) csülök. Az erős sör az én olvasatomban annyit jelent, hogy nem csak név alapján barna, hanem küllemében, színében is láthatóan sötétebb sörrel készítem a csülköt. Ezek az italok, ha megnézed a címkéjükön, akkor valóban magasabb alkohol százalékúak. Én egy cseh gyártmányú, de nem pilsner típusú sört választottam. A pilsner egy kicsit kesernyés, ehhez az ételhez viszont az édeskésebb ízvilág illik. Szerintem még guinness sörrel is nagyszerű lehet, majd kipróbálom. Remélem, sikerült megválaszolnom a kérdésed. Üdv, Gréti

Katarina956
Katarina956 h, 2014-04-14 10:21

Kedves Greti!
Nyers vagy fustolt csulokbol keszitsem? Husvetra megprobalnam mert tetszik a recept.Koszonom a valaszt Kata.

Bagdi Gréta
Gréti / Bagdi Gréta k, 2014-04-15 10:15

Szia Kata! Nyers csülökből készítettem. Ha egy napot áll barna sörben, akkor vaj puha lesz a sütés után és a bőre is megpuhul, illetve kívül ropogós lesz, amikor rápirítasz a végén. Üdv, G

Gabys
Gabys / Gabys v, 2014-04-13 22:52

Kedves Gréti:)
Gyönyörű a kép, húsvétra elkészíteném, de akadt egy kis problémám. Csülökben van első (kisebbik) és hátsó (nagyobbik) alsó-felső ismereteim szerint nincs. A kép alapján a kisebbikre tippelek. Jól gondolom? Sörben nem vagyok járatos, az erős az alkoholtartalmat jelenti? Melyik sörmárkát keressem?Segítenél ebben is? Köszönöm:) Üdv: Gabi

301