r
Nosalty Logó

3 Bit szelet Netta konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
3 Bit szelet Netta konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 9% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tésztához

A krémhez

A rétegek közé

A tetejére

Összesen 1675 kcal
  • 9% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tésztához

A krémhez

A rétegek közé

A tetejére

Összesen 6688 kcal
  • 9% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tésztához

A krémhez

A rétegek közé

A tetejére

Összesen 284 kcal
  • 9% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35.1 g

Zsír

  • Összesen
    93.4 g
  • Telített zsírsav
    41 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    450 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2164.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    567 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    178 mg
  • Foszfor
    696 mg
  • Nátrium
    669 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    173.9 g
  • Cukor
    102 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    90.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    348 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    76 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    108 micro
  • Kolin:
    315 mg
  • Retinol - A vitamin:
    340 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    93 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    398 micro
Összesen 1675 kcal
  • 9% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    140.5 g

Zsír

  • Összesen
    373.6 g
  • Telített zsírsav
    164 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    73 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    105 g
  • Koleszterin
    1800 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8657.5 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    173 mg
  • Kálcium
    2267 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    712 mg
  • Foszfor
    2783 mg
  • Nátrium
    2677 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    9 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    695.7 g
  • Cukor
    406 mg
  • Élelmi rost
    33 mg

VÍZ

  • Összesen
    362.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1392 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    67 mg
  • D vitamin:
    305 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    431 micro
  • Kolin:
    1260 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1358 micro
  • α-karotin
    60 micro
  • β-karotin
    371 micro
  • β-crypt
    47 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1591 micro
Összesen 6688 kcal
  • 9% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6 g

Zsír

  • Összesen
    16 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    77 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    370.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    97 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    119 mg
  • Nátrium
    115 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.8 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    15.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    60 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    54 mg
  • Retinol - A vitamin:
    58 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    68 micro
Összesen 284 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A rétegek közé

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A hét tojásfehérjét kemény habbá verjük a cukorral. Beleszitáljuk a sütőporos lisztet, beleforgatjuk a diót is.
  2. Közepes méretű tepsiben megsütjük.
  3. A krémhez a pudingot megfőzzük a tojások sárgájával. Még langyosan hozzáadjuk a vajat. Megfelezzük, az egyik felébe étcsokit keverünk, majd kihűtjük.
  4. A tésztára kenjük a vaníliás pudingot, ráfektetjük egymás mellé a tejben áztatott kekszet. Erre kenjük a csokis pudingot.
  5. A tetejére kerül a kemény habbá vert tejszín, a dejópor és az instant kakaópor.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 27X37
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 895
  • Tegnapi nézettség: 11
  • 7 napos nézettség: 58
  • Össznézettség: 126206
  • Feltöltés dátuma: 2012. július 30.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyik ismerősömtől kaptam a receptet, nagyon finom és nagyon gyorsan el lehet készíteni. :)

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A rétegek közé

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!