r
Nosalty Logó

Kacsacomb vele sült zöldségekkel

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Kacsacomb vele sült zöldségekkel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 1011 kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 4049 kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 133 kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    27.4 g

Zsír

  • Összesen
    79 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    144 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    977.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    108 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    107 mg
  • Foszfor
    485 mg
  • Nátrium
    242 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    433.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    690 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    87 mg
  • D vitamin:
    54 micro
  • K vitamin:
    48 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    88 micro
  • Kolin:
    103 mg
  • Retinol - A vitamin:
    90 micro
  • α-karotin
    2476 micro
  • β-karotin
    5968 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    1209 micro
Összesen 1011 kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    109.4 g

Zsír

  • Összesen
    316.1 g
  • Telített zsírsav
    108 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    148 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    41 g
  • Koleszterin
    576 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3911.1 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    96 mg
  • Kálcium
    432 mg
  • Vas
    27 mg
  • Magnézium
    427 mg
  • Foszfor
    1939 mg
  • Nátrium
    969 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    196 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    36 mg

VÍZ

  • Összesen
    1733.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2761 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    347 mg
  • D vitamin:
    218 micro
  • K vitamin:
    192 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    42 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    352 micro
  • Kolin:
    414 mg
  • Retinol - A vitamin:
    360 micro
  • α-karotin
    9902 micro
  • β-karotin
    23870 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3 micro
  • Lut-zea
    4836 micro
Összesen 4049 kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.6 g

Zsír

  • Összesen
    10.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    19 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    128.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    64 mg
  • Nátrium
    32 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    91 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    325 micro
  • β-karotin
    783 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    159 micro
Összesen 133 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kacsacombot befűszerezzük.
  2. A zöldségeket megpucoljuk, nagyobb darabokra vágjuk.
  3. Egy nagyobb tepsit vastagon kikenünk zsírral, belefektetjük a kacsacombokat, mellé halmozzuk a zöldségeket.
  4. Fólia alatt kezdjük sütni az ételt, mikor a hús zsírja kisült, levesszük a fóliát, és tovább sütjük, amíg megpirul a hús teteje.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 70 perc
  • Receptkönyvben: 30
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 12438
  • Feltöltés dátuma: 2013. szeptember 23.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Szeretem az egyszerűen elkészíthető ételeket, ez esetben a kacsa volt terítéken.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!

Nosalty

További cikkek