r
Nosalty Logó

Joghurtos vadlazac

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
witch
Joghurtos vadlazac
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 281 kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 1684 kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 138 kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35.2 g

Zsír

  • Összesen
    13.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    102 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1168.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    63 mg
  • Kálcium
    95 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    386 mg
  • Nátrium
    568 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    142 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 281 kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    211 g

Zsír

  • Összesen
    83.1 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    614 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7013.7 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    376 mg
  • Kálcium
    568 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    323 mg
  • Foszfor
    2317 mg
  • Nátrium
    3410 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.6 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    852.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    258 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    33 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    79 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    290 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    223 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 1684 kcal
  • 18% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.3 g

Zsír

  • Összesen
    6.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    575.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    47 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    190 mg
  • Nátrium
    280 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    69.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    21 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    3 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 138 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy sütőlemezt alufóliával béleljünk ki, kenjük be az olajjal.
  2. A halat sózzuk, daráljunk rá borsot, rakjuk a fóliára.
  3. A fetát morzsoljuk bele a joghurtba, és a kaporral együtt keverjük el benne. Kenjük a hal tetejére.
  4. Hideg sütőbe rakjuk, a felmelegedéstől számított 30 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 88
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 6899
  • Feltöltés dátuma: 2014. augusztus 09.

Ajánló

Briam Jamie Oliver-től.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gyönyörű vadlazac nézelődött a hűtőpultban a kedvenc boltomban, ráadásul akciós volt. Amikor hazaértem vele, és kibontottam, hát rajta volt a bőre, de még a pikkelye is! Mire megpucoltam, már nem volt kedvem sokáig gatyázni vele, így nyakon öntöttem a kapros-fetás joghurttal, és be a sütőbe! Nálunk Jamie készítette a köretet hozzá. :o)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!