Joghurtos salátaöntet recept

1 adag
143
kcal
Joghurtos salátaöntet
Joghurtos salátaöntet
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kedvenc salátaöntetem. Ízesíthetjük egy kis mustárral is.

hozzávalók / 2 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: köret

egyéb elnevezések

joghurtos-zöldfűszeres salátaöntet
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az ecethez adjuk a cukrot és a sót, addig keverjük, míg mindkettő feloldódik.

  2. Hozzákeverjük a joghurtot, majd az olajat.

  3. Ízesítsük a zöldfűszerekkel, hagymával és fokhagymával.


 


  • költség: 100 Ft
  • elkészítettem: 40 alkalommal

statisztika

beküldve:
nézettség: 45 344
elküldve: 7
receptkönyben: 393
elkészítve: 8/20
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1010 recept

Hozzászólások (2)

gyongykata
gyongykatap, 2013-08-30 12:17

Nagyon tetszik ez a recept, mert egészséges alapanyagokból van, kipróbálom :) Kati

Amerelly
Amerellycs, 2012-06-14 16:52

Szia!

Én most készítettem el a salátámhoz, amihez valami joghurtos öntetet kerestem, így bukkantam a tiedre. Az első találat volt, de nem is mentem tovább, hisz majdnem mindenem pont volt hozzá, ugyanis csak a fűszereken módosítottam, mert azokból nem minden volt itthon, és egyik sem friss sajnos: oregánó, bazsalikom és borsikafű került bele, de így is pompás lett.
Köszi a receptet!!

Amerelly

Legfrissebb cikkek

Maradék rizs? Jöhet!
Maradék rizs? Jöhet!
Megmaradt a rizottó, és valami újra vágysz? Most megmutatjuk, hogyan készíts belőle csodás olasz panírozott golyókat!
Ízes töltött tojás a régmúltból
Ízes töltött tojás a régmúltból
Milyenek voltak az étkezési szokások a 19. század derekán? Mit és hogyan ettek az akkori emberek? Főztünk egy korabeli előételt.  
Tengeri harapnivalók Horvátországból
Tengeri harapnivalók Horvátországból
Hamburger, hot-dog, pizza, gyros és szendvics hidegen vagy melegen. Ezeket esszük mi leggyakrabban, ha street food-ra vágyunk. De mit esznek a horvátok a tenger mellett?
Hajdina a spájzban
Hajdina a spájzban
A kiegyensúlyozott étrend egyik alappillére a változatosság, érdemes nyitottnak lenni, új alapanyagokat kipróbálni. Ezúttal a hajdina felhasználására adok 10 tuti tippet!
143