Joghurtos káposztasaláta recept

Joghurtos káposztasaláta
Joghurtos káposztasaláta
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy ízletes saláta.

hozzávalók / 8 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 8 főre
Szólj hozzá!

elkészítés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. A káposztát megtisztítjuk, megmossuk, majd vékonyra gyaluljuk. 1-2 tk sóval megszórjuk és átgyúrjuk.

  2. Evőkanálnyi forró olajban a hagymát megdinszteljük. Hozzákeverünk 2 dl vizet, az ecetet, ételízesítőt, és borsot, felfőzzük. 2-3 percig főzzük. Hozzakeverünk 4 ek olajat. A káposztára öntjük, jól összekavarjuk, lefedve kb. 5 órát hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.

  3. A joghurtot elkeverjük sóval, borssal és a zúzott fokhagymával.

  4. A megtisztított sárgarépát és az uborkát durvára reszeljük. A joghurttal együtt a káposztához keverjük. Ha szükséges, sóval, borssal ízesítjük.


  • költség: 800 Ft
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 40 930
elküldve: 10
receptkönyvben: 616
elkészítve: 11/18
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1838 recept
hirdetés

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

142