Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Joghurtos káposztasaláta

Joghurtos káposztasaláta
Joghurtos káposztasaláta
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy ízletes saláta.

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. A káposztát megtisztítjuk, megmossuk, majd vékonyra gyaluljuk. 1-2 tk sóval megszórjuk és átgyúrjuk.

  2. Evőkanálnyi forró olajban a hagymát megdinszteljük. Hozzákeverünk 2 dl vizet, az ecetet, ételízesítőt, és borsot, felfőzzük. 2-3 percig főzzük. Hozzakeverünk 4 ek olajat. A káposztára öntjük, jól összekavarjuk, lefedve kb. 5 órát hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.

  3. A joghurtot elkeverjük sóval, borssal és a zúzott fokhagymával.

  4. A megtisztított sárgarépát és az uborkát durvára reszeljük. A joghurttal együtt a káposztához keverjük. Ha szükséges, sóval, borssal ízesítjük.


  • költség: 800 Ft
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 67
össznézettség: 43 378
elküldve: 11
receptkönyvben: 623
elkészítve: 12/19
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1904 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 8 főre

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

142
káposzta 1 kg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
vöröshagyma 3 közepes db
napraforgó olaj 5 ek
ecet 5 ek
ételízesítő 1 teáskanál
joghurt 500 g
fokhagyma 2 gerezd
sárgarépa 30 dkg
kígyóuborka 1 db