r
Nosalty Logó

Joghurtban pácolt rántott hús

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Joghurtban pácolt rántott hús
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 32% Zsír
Összesen 1188 kcal
  • 11% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 32% Zsír
Összesen 2374 kcal
  • 11% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 32% Zsír
Összesen 383 kcal
  • 11% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35.1 g

Zsír

  • Összesen
    99.7 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    48 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    34 g
  • Koleszterin
    87 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1119.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    161 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    58 mg
  • Foszfor
    400 mg
  • Nátrium
    448 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.3 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    134.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    35 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    27 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    57 micro
  • Kolin:
    87 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 1188 kcal
  • 11% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    70.2 g

Zsír

  • Összesen
    199.4 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    97 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    69 g
  • Koleszterin
    173 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2239.6 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    94 mg
  • Kálcium
    322 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    115 mg
  • Foszfor
    800 mg
  • Nátrium
    896 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    76.6 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    269.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    32 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    70 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    55 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    114 micro
  • Kolin:
    173 mg
  • Retinol - A vitamin:
    32 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 2374 kcal
  • 11% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.3 g

Zsír

  • Összesen
    32.2 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    361.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    52 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    129 mg
  • Nátrium
    144 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    43.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 383 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst klopfoljuk ki, majd sózzuk, borsozzuk.
  2. A joghurtot keverjük el a fűszerekkel, és tegyük bele a hússzeleteket. Jól simítsuk el rajta, hogy mindenütt befedje a húst. Lefedve 0,5-1 órára tegyük hűtőbe.
  3. A husikat forgassuk meg zsemlemorzsában, majd forró olajban süssük aranybarnára.
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 75
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 5219
  • Feltöltés dátuma: 2015. július 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A rántott hús nagy kedvenc. Azonban nem akartam a megszokott módon elkészíteni. A szüleimnél ettem hasonlót, és nagyon megfogott. A joghurttól sokkal puhább lesz a husi. A húst forgathatjuk kukoricapehellyel összekevert zsemlemorzsába is, úgy is nagyon finom..:)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek