r
Nosalty Logó

Japán vegetáriánus curry

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Loveiny
Japán vegetáriánus curry
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 1% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 7% Zsír

zöldségek

currypaszta

főzés

Összesen 319 Kcal
  • 1% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 7% Zsír

zöldségek

currypaszta

főzés

Összesen 955 Kcal
  • 1% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 7% Zsír

zöldségek

currypaszta

főzés

Összesen 93 Kcal
  • 1% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.9 g

Zsír

  • Összesen
    22.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1135.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    58 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    89 mg
  • Nátrium
    943 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.4 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    255.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    215 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    40 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    856 micro
  • β-karotin
    2150 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    603 micro
  • Lut-zea
    359 micro
Összesen 319 Kcal
  • 1% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.7 g

Zsír

  • Összesen
    68.1 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3406.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    175 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    117 mg
  • Foszfor
    266 mg
  • Nátrium
    2829 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    82.1 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    765.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    645 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    30 mg
  • C vitamin:
    66 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    78 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    120 micro
  • Kolin:
    65 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    2567 micro
  • β-karotin
    6450 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1810 micro
  • Lut-zea
    1076 micro
Összesen 955 Kcal
  • 1% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    1.1 g

Zsír

  • Összesen
    6.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    333.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    26 mg
  • Nátrium
    277 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    74.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    63 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    251 micro
  • β-karotin
    631 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    177 micro
  • Lut-zea
    105 micro
Összesen 93 Kcal

Hozzávalók

zöldségek

currypaszta

főzés

Elkészítés

zöldségek

  1. A hagymát vastagabb szeletekre vágjuk, és megkaramellizáljuk egy kis olajon. A répát kicsit kisebb darabokra kockázzuk, mint a krumplit, de csak egy kicsit. Ha keményebb fajta a krumpli, mehet egyformára.
  2. Ha a hagyma szép barna, felöntjük 3 dl vízzel, és a répával elkezdjük főzni, mert az sokkal lassabban fő, mint a krumpli és a bab.

currypaszta

  1. 2-3 evőkanál olajból vagy 2 ek vajból és a lisztből rántást készítünk, és hozzáadjuk a fűszereket.

főzés

  1. A fövő hagymához és répához 10 perc múlva hozzáadjuk a krumplit és a babot, újból főzzük 5 percet, majd hozzáadjuk a pasztát, és készre főzzük az egészet.
  2. Főtt rizzsel tálaltam, nagyon kellemes evőkanállal enni, egy kis savanyúsággal.
  • Receptkönyvben: 311
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 12
  • Össznézettség: 15412
  • Feltöltés dátuma: 2015. június 14.

Receptkategóriák

Felhasználó képe
Loveiny 7 recept

Mindig is tetszett, mikor az animékben gőzölgő curry-t ettek, ezért gondoltam, kipróbálom.

Hozzávalók

zöldségek

currypaszta

főzés

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek