Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

"Irodai" csirkeleves

"Irodai" csirkeleves
"Irodai" csirkeleves
75 perc / előkészület: 15 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kiadós leves, amit akár a munkahelyünkre is magunkkal vihetünk, és egy kis melegítés után egyből fogyaszthatunk. A hűtőben, külön tárolva több napig is eláll! :)

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy nagy lábasban, a felhevített zsíron megpirítjuk a csirkemellet, majd félretesszük. Jöhetnek az edénybe a hagymák, az édeskömény, a répák, zellerek, a gyömbér, majd a forró víz.
  2. Visszahelyezzük a csirkemellet, fűszerezzük, majd addig főzzük, míg megpuhulnak a zöldségek.
  3. Közben egy másik lábasba vizet forralunk, sózzuk, majd megfőzzük a rizstésztát.
  4. Ha elkészült a levesünk, egy edénybe/befőttes üvegbe rétegezzük a zöldségeket, a tésztát és a húst. Egy másik üvegbe öntjük a levet, így akár több napig is tárolhatjuk a hűtőben.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 8
össznézettség: 2 853
elküldve: 0
receptkönyvben: 25
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Metro

Mióta szakács: 2016.11.16.
63 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
maradék ételből: maradék húsból
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

instant leves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

230
kacsazsír 1 ek
csirkemell filé 1 db
vöröshagyma 1 db
fokhagyma 1 fej
édeskömény 0.5 db
sárgarépa 2 db
fehérrépa 2 db
halványító zeller 1 közepes szár
zeller 1 db
gyömbér 1 tk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 0.5 csokor
koriander 0.5 csokor
kakukkfű 2 szál
zsálya 2 db
babérlevél 1 db
rizstészta 150 g
víz 2 l