Inifini ischler recept

1 adag
644
kcal
Inifini ischler
Inifini ischler
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A Stahl magazin téli számában alig tudtam válogatni a jobbnál jobb receptek közül. Fantasztikus ötletként, a magazin szerkesztői csapatából mindenki egy-egy kedvenc, családi recepttel járult hozzá az új lapszámhoz. Biztos lehettem benne, hogy a bevált receptek közt válogatva, nem választhatok rosszul! :)

hozzávalók / 4 adag

A tésztához: (kb 25 darabhoz)

A töltelékhez

A bevonathoz

receptjellemzők

mikor: mindig
szezon: bármikor
nehézség: közepes
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
alkalom: karácsonyi édességek
konyha: osztrák
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: desszert

egyéb elnevezések

mini isler, csokis-lekváros teasütemény, ischler
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tészta hozzávalóit gyorsan egyneműre gyúrjuk, és folpackba csomagolva hűtőbe tesszük 1 órára.
  2. Sütőpapírt terítünk egy gáztepsibe.
  3. Enyhén lisztes felületen, kb. 3-4 mm vékonyra nyújtjuk a tésztát (én folpackot vagy szilikonos sütőpapírt teszek a tésztára, így biztos nem ragad a sodrófára).
  4. Tetszés szerinti kiszúróformákkal (páros számú) tésztát lyuggatunk.
  5. 5-10 percre forró sütőbe tesszük, figyelünk nagyon, hogy még világos maradjon a tészta.
  6. Miután kihűltek, összeragasztgatjuk őket a lekvárral.
  7. Vízgőz felett megolvasztjuk a csokit, és tetszés szerint megcsurgatjuk, vagy teljesen bevonjuk vele az ischler falatkákat.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
nézettség: 4 272
elküldve: 1
receptkönyben: 96
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Mignon

Mióta szakács: 2009.04.27.
212 recept

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

Legfrissebb cikkek

Tuti zsírégetők?
Tuti zsírégetők?
Időről-időre előbukkan 1-1 alapanyag, amelynek zsírégető hatásáról ódákat olvashatunk. De vajon valóban léteznek ilyen alapanyagok?
Így készíts gyrost házilag!
Így készíts gyrost házilag!
Görögnek véljük, pedig igazából a törököktől nyúlták. Mivel azonban a hazai büfék minősége még mindig nem a legjobb, ha nem akarunk csalódni, az a biztos, ha mi készítjük el!
A vasárnapi húsleves nyomában
A vasárnapi húsleves nyomában
Vajon mi a nagymama húslevesének a titka? Megkíséreljük a lehetetlent: rekonstruálni a tökéletes vasárnapi levest.
Az étterem, ahol mindenben bacon van
Az étterem, ahol mindenben bacon van
A kanadai baconimádók élete áldásos fordulatot vesz nemsokára, amikor Montrealban megnyílik a világ első olyan étterme, ahol minden fogásban van egy kis bacon.
643