Inifini ischler recept

Inifini ischler
Inifini ischler
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A Stahl magazin téli számában alig tudtam válogatni a jobbnál jobb receptek közül. Fantasztikus ötletként, a magazin szerkesztői csapatából mindenki egy-egy kedvenc, családi recepttel járult hozzá az új lapszámhoz. Biztos lehettem benne, hogy a bevált receptek közt válogatva, nem választhatok rosszul! :)

hozzávalók / 4 adag

A tésztához: (kb 25 darabhoz)

A töltelékhez

A bevonathoz

receptjellemzők

mikor: mindig
sütési mód: alul-felül sütés
szezon: bármikor
nehézség: közepes
vegetáriánus: lakto vega
alkalom: karácsonyi édességek
konyha: osztrák
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

mini isler, csokis-lekváros teasütemény, ischler

elkészítés

  1. A tészta hozzávalóit gyorsan egyneműre gyúrjuk, és folpackba csomagolva hűtőbe tesszük 1 órára.
  2. Sütőpapírt terítünk egy gáztepsibe.
  3. Enyhén lisztes felületen, kb. 3-4 mm vékonyra nyújtjuk a tésztát (én folpackot vagy szilikonos sütőpapírt teszek a tésztára, így biztos nem ragad a sodrófára).
  4. Tetszés szerinti kiszúróformákkal (páros számú) tésztát lyuggatunk.
  5. 5-10 percre forró sütőbe tesszük, figyelünk nagyon, hogy még világos maradjon a tészta.
  6. Miután kihűltek, összeragasztgatjuk őket a lekvárral.
  7. Vízgőz felett megolvasztjuk a csokit, és tetszés szerint megcsurgatjuk, vagy teljesen bevonjuk vele az ischler falatkákat.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
nézettség: 4 196
elküldve: 1
receptkönyben: 96
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Mignon

Mióta szakács: 2009.04.27.
212 recept

Legfrissebb cikkek

Kocsmák gigászi gasztrolimpiája
Kocsmák gigászi gasztrolimpiája
A főváros legizgalmasabb szabadtéri programja elé nézünk a budapesti italmérések gigászi főzőversenyén május elsején. A Kocsmajális hősies küzdelmet ígér bográcsok gyűrűjében.
Ilyen salátával könnyű fogyni!
Ilyen salátával könnyű fogyni!
Vége a Húsvétnak és a nagy zabálásoknak. Lassan készülhetünk a strandszezonra, így ideje megszabadulni pár felesleges kilótól. Együnk salátát!
643