r
Nosalty Logó

Hússal töltött csirkecomb

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Sylvia Gasztro Angyal
Hússal töltött csirkecomb
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 14% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 514 kcal
  • 14% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 2055 kcal
  • 14% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 128 kcal
  • 14% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    38.4 g

Zsír

  • Összesen
    37.7 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    227 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    713.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    44 mg
  • Foszfor
    399 mg
  • Nátrium
    184 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    193.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    94 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    147 mg
  • Retinol - A vitamin:
    93 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    180 micro
Összesen 514 kcal
  • 14% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    153.8 g

Zsír

  • Összesen
    150.8 g
  • Telített zsírsav
    51 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    61 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    27 g
  • Koleszterin
    910 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2854.8 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    170 mg
  • Kálcium
    156 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    177 mg
  • Foszfor
    1595 mg
  • Nátrium
    736 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.5 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    775.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    375 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    42 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    60 micro
  • Kolin:
    586 mg
  • Retinol - A vitamin:
    372 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    33 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    722 micro
Összesen 2055 kcal
  • 14% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.7 g

Zsír

  • Összesen
    9.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    57 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    179.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    100 mg
  • Nátrium
    46 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.8 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    48.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    24 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    45 micro
Összesen 128 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megtisztított csirkecombokat sózzuk, borsozzuk.
  2. Elkészítjük a tölteléket: Az apróra vágott vöröshagymát kevés zsíron megpirítjuk, hozzáadjuk a darált sertéshúst, a zúzott fokhagymát, pirospaprikát. Ízesítjük még sóval, borssal, ételízesítővel és ráütjük a tojást, majd jól összedolgozzuk.
  3. Óvatosan fellazítjuk a csirkecombok bőrét, és alátöltjük a tölteléket.
  4. A tepsit kikenjük a zsírral, belerakjuk a töltött combokat, tetejüket megkenjük vajjal, öntünk alá kb. 1 dl vizet, és alufóliával befedjük.
  5. 180 fokra előmelegített sütőben (alsó-felső sütési fokozaton) kb. 30-40 percig óráig pároljuk, majd a fóliát eltávolítva készre sütjük.
  6. Petrezselymes újburgonyával és kovászos uborkával tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 75 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 25
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 3977
  • Feltöltés dátuma: 2014. június 07.

Ajánló

A megmaradt tölteléket gombócokká formázzuk, zsemlemorzsában megforgatva olajban kisütjük.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Hússal töltött csirkecomb
Sylvia Gasztro Angyal 114 recept

Húsimádóknak ajánlom! Húsos töltelék a combok közé.. :) :)  

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!

Rosanics Petra

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?