Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Húspogácsa párolt zöldségekkel

Húspogácsa párolt zöldségekkel
Húspogácsa párolt zöldségekkel
50 perc / előkészület: 30 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors kímélő ebéd.

hozzávalók / 4 adag

  • 40 dkg vegyes darált hús (sertés és marha)
  • 2 gerezd fokhagyma
  • bors
  • 1 db tojás
  • petrezselyemzöld és korianderzöld, aprított
  • pirospaprika ízlés szerint
  • 3 ek morzsa
  • 5 szál sárgarépa
  • 1 csomag szárzeller fele
  • 1 szál póréhagyma
  • 15 dkg fehér káposzta csíkokra vágva

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst a fűszerekkel, a tojással és morzsával összedolgozzuk, majd lapos pogácsákat formázunk belőle.
  2. Olajat hevítünk egy serpenyőben, megsütjük a pogácsákat mindkét oldalukon 6 perc alatt.
  3. A zöldségeket, a zellerszárat 1 cm-es darabokra vágjuk, a pórét és a répát vékony csíkokra.
  4. 5 dkg vajon kevés sóval és borssal átsütjük rövid idő alatt, és a húspogácsával együtt tálaljuk.
  5. Korianderzölddel díszítjük.
  • költség: 900 Ft
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 2 719
elküldve: 1
receptkönyvben: 44
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Zsuzsamama56

Mióta szakács: 2013.01.20.
310 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

fasírt zöldségekkel, fasírtgombóc, fasírozott

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!