Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Holstein szelet párolt parajjal, gombával

Holstein szelet párolt parajjal, gombával
Holstein szelet párolt parajjal, gombával
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A spenót nem csak főzeléknek nagyon finom, hanem párolva, köretként is. :)

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: Valentin-nap, vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

natúr szelet, sült pulykamell
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pulykamellet felszeleteljük, kiklopfoljuk, és egy serpenyőben kevés zsiradékon mindkét oldalát aranybarnára sütjük. Sóval, borssal ízesítjük.
  2. Egy másik serpenyőben a spenótleveleket megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a cikkekre vágott gombát, sóval, borssal, zúzott fokhagymával gazdagon fűszerezve. Mikor már a spenót és a gomba is megpuhult, hozzáadjuk az apróra vágott pritaminpaprikát, és épphogy beleforraljuk az ételbe.
  3. Tálaláskor a tányérra halmozzuk a köretet, rá vagy mellé a hússzeleteket, amire 1-1 darab tükörtojást teszünk.
  • elkészítettem: 13 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 1 305
elküldve: 1
receptkönyvben: 33
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Holydiver

Mióta szakács: 2017.06.29.
12 recept

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

392
pulykamell 60 dkg
spenót 50 dkg
csiperkegomba 30 dkg
pritaminpaprika 1 db
tojás 4 db
fokhagyma 4 gerezd
30 g
bors 1 kk
napraforgó olaj 2 ek