r
Nosalty Logó

Hókifli kobernora konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
kobernora
Hókifli kobernora konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
165 °C
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 28% Zsír

A tésztához

A gesztenyés töltelékhez

A diós töltelékhez

A mákos töltelékhez

Összesen 1047 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 28% Zsír

A tésztához

A gesztenyés töltelékhez

A diós töltelékhez

A mákos töltelékhez

Összesen 6286 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 28% Zsír

A tésztához

A gesztenyés töltelékhez

A diós töltelékhez

A mákos töltelékhez

Összesen 402 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    15.4 g

Zsír

  • Összesen
    64.4 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    27 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    813.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    311 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    117 mg
  • Foszfor
    331 mg
  • Nátrium
    18 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    100.6 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    383 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    40 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    58 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    360 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    266 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    16 micro
Összesen 1047 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    92.5 g

Zsír

  • Összesen
    386.3 g
  • Telített zsírsav
    73 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    126 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    163 g
  • Koleszterin
    118 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4879 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    165 mg
  • Kálcium
    1864 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    700 mg
  • Foszfor
    1989 mg
  • Nátrium
    106 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    15 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    603.4 g
  • Cukor
    160 mg
  • Élelmi rost
    41 mg

VÍZ

  • Összesen
    287.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2297 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    26 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    241 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    348 micro
  • Kolin:
    179 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2162 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1593 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    95 micro
Összesen 6286 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    6 g

Zsír

  • Összesen
    24.9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    314 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    120 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    45 mg
  • Foszfor
    128 mg
  • Nátrium
    7 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.8 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    18.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    148 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    139 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    103 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 402 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A gesztenyés töltelékhez

A diós töltelékhez

A mákos töltelékhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A lisztet átszitáljuk, majd elmorzsoljuk bele a margarint, sót, és a tejföllel összegyúrjuk.
  2. 3 cipóba osztjuk, pihentetjük. (Sokan előző este elkészítik a tésztát, és 1 éjszakát hagyják állni, én 15-30 percet pihentetem.)
  3. 3 mm vékonyra nyújtjuk, és 6-8 cm átmérőjűre szaggatjuk. Megtöltjük a töltelékkel, majd kiflikké formázzuk.
  4. Előmelegített sütőben 165 fokon kb 15 percig sütjük.
  5. Még melegen vaníliás porcukorba forgatjuk.
  • Sütés hőfoka: 165 °C
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 125
  • Tegnapi nézettség: 11
  • 7 napos nézettség: 28
  • Össznézettség: 21250
  • Feltöltés dátuma: 2014. február 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
kobernora 3 recept

Ezt a receptet még a Mamámtól lestem el, nagyon könnyű elkészíteni, finom és tartós is, nekem ebből a mennyiségből közel 100 db kifli lett... Gesztenyével, mákkal, dióval, lekvárral szoktam tölteni...

Hozzávalók

A tésztához

A gesztenyés töltelékhez

A diós töltelékhez

A mákos töltelékhez

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek