r
Nosalty Logó

Házi hamburger NovakAndi konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NovakAndi
Házi hamburger NovakAndi konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
grill
  • 12% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A húshoz

A tálaláshoz

Összesen 500 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A húshoz

A tálaláshoz

Összesen 4989 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A húshoz

A tálaláshoz

Összesen 152 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    38.4 g

Zsír

  • Összesen
    19.9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    93 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1436.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    59 mg
  • Kálcium
    118 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    61 mg
  • Foszfor
    410 mg
  • Nátrium
    777 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    216.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    45 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    77 micro
  • Kolin:
    139 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    20 micro
  • β-karotin
    309 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    3229 micro
  • Lut-zea
    160 micro
Összesen 500 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    384.1 g

Zsír

  • Összesen
    198.9 g
  • Telített zsírsav
    49 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    53 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    925 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    14362.5 g
  • Cink
    54 mg
  • Szelén
    592 mg
  • Kálcium
    1183 mg
  • Vas
    54 mg
  • Magnézium
    605 mg
  • Foszfor
    4100 mg
  • Nátrium
    7767 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    409.9 g
  • Cukor
    124 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    2166.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    449 micro
  • B6 vitamin:
    11 mg
  • B12 Vitamin:
    47 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    89 mg
  • D vitamin:
    90 micro
  • K vitamin:
    124 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    121 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    775 micro
  • Kolin:
    1391 mg
  • Retinol - A vitamin:
    185 micro
  • α-karotin
    203 micro
  • β-karotin
    3094 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    32286 micro
  • Lut-zea
    1601 micro
Összesen 4989 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.7 g

Zsír

  • Összesen
    6.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    438.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    36 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    125 mg
  • Nátrium
    237 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.5 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    14 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    94 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    986 micro
  • Lut-zea
    49 micro
Összesen 152 Kcal

Hozzávalók

A húshoz

A tálaláshoz

Elkészítés

A húshoz

  1. A hozzávalókat alaposan összekeverjük, és minimum egy napot érleljük. (Én apránként rakom bele a ketchupot, mustárt, fűszereket, szószt, és közben kóstolgatom.)
  2. Pogácsákat formázunk belőle, és rostlapon vagy grillen (esetleg sörrel locsolgatva) kisütjük.
  3. A hamburgerzsömléket kétfelé vágjuk, a vágott oldalakat megpirítjuk, majd a hamburgert összeállítjuk (majonézzel, ketchuppal, zöldségekkel gazdagítva).
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 169
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 32008
  • Feltöltés dátuma: 2014. január 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Házi hamburger NovakAndi konyhájából
NovakAndi 48 recept

Elég gyakran rendezünk baráti összejöveteleket, és a nyári alkalmak során a házi hamburger az egyik legjobban kedvelt étel, amit elkészítek. A receptet a barátnőmtől kaptam, és mivel ez egy nagyon ízletes, finom fűszerezésű húspogácsa, ezért azóta csak így készítem. Ha van időm, hozzá házi bucit is sütök (Vicikó receptje itt, a nosalty-n, annyi változtatással, hogy a lisztet fehér tönkölyliszttel és magos lisztkeverékkel, a cukrot pedig gyümölcscukorral helyettesítem). Mellé amerikai káposztasalátát tálalok.

Hozzávalók

A húshoz

A tálaláshoz

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek