Házi gyors káposzta recept

Házi gyors káposzta
Házi gyors káposzta
25 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű és nagyon finom! Bármilyen húsételhez, szendvicsbe kitűnő!! :)

hozzávalók / 7 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: köret

egyéb elnevezések

káposztasaláta, ecetes házi káposzta
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposztát és a hagymát késsel, vagy káposztagyaluval vékony csíkokra szeljük.
  2. Egy nagyobb edénybe tesszük és megsózzuk. Állni hagyjuk. Ezután jöhet rá a cukor.
  3. Felengedjük éppen annyi vízzel, hogy ellepje.
  4. Annyi ecetet teszünk bele, hogy ne legyen túl erősen ecetes. (Ezt mindenki ízlésére bízom!)
  5. Felmelegítjük, de nem forraljuk.
  6. Miután levettük a tűzről, hagyjuk kihűlni. Ezután már fogyasztható is.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 8
össznézettség: 31 288
elküldve: 5
receptkönyvben: 174
elkészítve: 4/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Kynga

Mióta szakács: 2011.07.11.
206 recept
hirdetés

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

55