Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Házi forró csoki

Házi forró csoki
Házi forró csoki
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ilyen hidegben a legjobb egy forró csoki, és szinte a legalapvetőbb alapanyagokból össze lehet dobni gyorsan. Gyorsan kész van, és nagyon finom :)

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tejet felforraljuk, majd beleolvasztjuk a csokoládét és a mézet.
  2. Felverjük a tejszínhabot, és ebből kb. 2-3 evőkanállal hozzákeverünk a forró csokihoz.
  3. Bögrébe töltve, a maradék tejszínhabból nyomunk a tetejére, és tetszés szerint díszíthetjük kakaóporral is.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 80
össznézettség: 41 906
elküldve: 0
receptkönyvben: 124
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: 1

szakács

Tenma94

Mióta szakács: 2012.09.13.
4 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
kategória: italok
alkalom: karácsonyi receptek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tél
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 3 főre
fogás: ital

receptkategóriák

egyéb elnevezések

mézes forró csoki, tejszínes mézes forró kakaó, forró csokoládé

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

467
tej 5 dl
csokoládé 10 dkg
méz 1 ek
növényi tejszín 2 dl