Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Harmónia sertésborda

Harmónia sertésborda
Harmónia sertésborda
70 perc / előkészület: 40 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Annál jobb minél tovább pácolódik a husi. Ízlés szerint lehet változtatni a hozzávalókon. Nagyon finom vasárnapi ebédnek.

hozzávalók / 4 adag

A sertésbordához

A páchoz

ajánlat

Köretként főtt rizst, tört krumplit, friss zöldségeket (paradicsom, fejessaláta, kígyóuborka, paprika) ajánlok.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pác hozzávalóit egy tálban összekeverjük, majd a szeletelt karajt beleforgatjuk és legalább 2,5 órát állni hagyjuk.
  2. Olajozott tepsibe beletesszük a husikat, alufólia alatt 15 percig sütjük, majd levesszük róla a fóliát, meglocsoljuk mézzel, és fólia nélkül pirosra sütjük.

  • sütési hőfok: 230°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 12
össznézettség: 15 306
elküldve: 2
receptkönyvben: 210
elkészítve: 7/9
Facebookon megjelent: -

szakács

doritol

Mióta szakács: 2011.01.26.
15 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: közepes
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

fűszeres pácolt karaj, karaj fűszeres pácban

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Cica és Peti
Cica és Peti / Cica és Peti Mon, 2014-09-22 20:34

eszméletlen jó a pác! még ugy is hogy én több dolgot kihagytam belőle! köszönet érte! csirkével is ki fogom majd próbálni!

kiskifli78
kiskifli78 Fri, 2014-09-12 14:19

A rövidkarajomhoz kerestem valami pácot, és ezt választottam! Bekeverve nagyon finom illata van, bár én a pepperonit kihagytam, nem szeretjük, szójaszósz elfogyott, és bors helyett -mivel nem szereti a gyomrunk sem a bőröm - borsikafüvet morzsoltam bele. Erről azt olvastam, bors az izhatása, de kiméletes a gyomorhoz. Azóta sokszor borsikafüvet használok bors helyett. Itt remekül ment a kakukkfűhöz is! Köszöntem, este finom vacsoránk lesz :)

doritol
doritol / doritol Wed, 2011-02-02 21:46

Jo valasztas, az tutti:) Nagyon finom etel, es valoban elotte nap is be lehet mar pacolni!!:) Jo etvagyat hozza:)

Döme-Ádám
Döme-Ádám Tue, 2011-02-01 22:51

Ezt én is szoktam készíteni! Gyors és nagyon finom étel. Az a jó benne, hogy előre össze lehet készíteni (akár előtte nap is a páccal), s étkezés előtt csak a sütőbe kell tenni. Mire kész a köret, már lehet is enni.

Kerigirl
Keri / Kerigirl Tue, 2011-02-01 13:07

Hüüüüüü,de izgalmasan nézz ki:-)))Azt hiszem meg találtam a vasárnapi ebédünket!!!!!!
Köszönöm!!!

501
sertés rövidkaraj 1 kg
virágméz 1 ek
napraforgó olaj 1 ek
mustár 1 ek
ketchup 1 ek
pepperoni 2 db
fekete bors 0 ízlés szerint
kakukkfű 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
ecet 1 ek
szójaszósz 1 ek
fokhagyma 4 gerezd
napraforgó olaj 2 ek