r
Nosalty Logó

Hamisburek

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Hamisburek
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
250 °C
  • 7% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1165 kcal
  • 7% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 4657 kcal
  • 7% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 206 kcal
  • 7% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    40.2 g

Zsír

  • Összesen
    46.3 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    283 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1652.4 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    136 mg
  • Kálcium
    420 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    134 mg
  • Foszfor
    721 mg
  • Nátrium
    226 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    144.9 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    315.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    219 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    55 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    463 micro
  • Kolin:
    251 mg
  • Retinol - A vitamin:
    217 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    338 micro
Összesen 1165 kcal
  • 7% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    160.9 g

Zsír

  • Összesen
    185.1 g
  • Telített zsírsav
    59 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    66 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    42 g
  • Koleszterin
    1133 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6609.7 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    545 mg
  • Kálcium
    1681 mg
  • Vas
    28 mg
  • Magnézium
    538 mg
  • Foszfor
    2885 mg
  • Nátrium
    905 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    579.5 g
  • Cukor
    73 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    1260.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    874 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    39 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    218 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    51 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1853 micro
  • Kolin:
    1002 mg
  • Retinol - A vitamin:
    869 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    94 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1350 micro
Összesen 4657 kcal
  • 7% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.2 g

Zsír

  • Összesen
    8.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    294.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    75 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    129 mg
  • Nátrium
    40 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.8 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    83 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    60 micro
Összesen 206 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztát feltesszük főni.
  2. Egy nagy tálban összekeverjük a többi hozzávalót, a tej kivételével.
  3. A tésztát félig puhára főzzük, majd leöntjük róla a vizet, és hozzákeverjük a joghurtos masszához.
  4. Ha amassza nem lepi el a tésztát, akkor öntünk még hozzá egy picitejet. Ízlés szerint sózzuk.
  5. Egy nagy tepsit jól kiolajozunk, és beleöntjük a tésztát.
  6. Előmelegített sütőbe tesszük, és addig sütjük még a teteje szép piros nem lesz.
  • Sütés hőfoka: 250 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x40x10
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Receptkönyvben: 71
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 10004
  • Feltöltés dátuma: 2010. október 03.

Ajánló

A tésztát csak félig puhára főzzük, mert a sütőben még sokat puhul, és ha már előtte szétfőzzük a tésztát, akkor szétmállik. Sóval lehetünk egy kicsit bőkezűbbek, mert a tészta beszívja.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ezt az ételt mi elég sűrűn szoktuk készíteni. Tegnap estefelé azon tanakodtunk a barátommal, hogy úgy ennénk valamit, én pedig feldobtam az ötletet, hogy sütök hamisburekot, mert igen egyszerű, nem nagyon kell vele pepecselni,  és hát meg kell vallani, szeretjük is nagyon. Ez látszik is a fotón, mert hát persze nem bírtunk várni még egy kicsit kihűl, a sütőből kivéve rögtön szeletelni akartam, de hát ez, amint látszik nem jött össze. Szétesett az egész. Na, de hát így jár az, aki nem bír magával, vagyis jobban mondva a hasával...

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!

Nosalty

További cikkek