Túrós tésztát szerettem volna készíteni, de sajnos nem volt itthon túróm. Gondoltam, jó lehet attól még nélküle, de hogy tartalmasabb legyen, nem füstölt szalonnát pirítottam meg, hanem húsos pácolt kolozsvári szalonnát.
Hogy miért tettem fel ezt az egyszerűnek tűnő ételt? Az unokatestvérem mesélte, hogy a párja külön-külön mindegyik alkotóelemét szereti a túrós tésztának, viszont együtt nem. Így az jutott eszembe, hogy aki például nem szereti a túrót, és ezért nem eszik csuszát, így talán kedvét lelheti benne. Na, és talán a finnyásabb gyerkőcök is.
Hozzászólások (8)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2017. augusztus 22-én kiemeltük cikkünkben: 13 arcpirítóan egyszerű tejfölös tészta
Üdvözlettel, NoSalty
Gyakran készítem én is a Hamis túros tésztát. Pláne sokadikán. Nagyszerű és olcsó és mégis finom
.
Örülök hogy rátaláltam erre a "nosalty" receptekre. Nagyon sokat kipróbáltam már belőle és még
sosem csalódtam.
Kedves Szakácsunk!
Receptedet kiemeltük a Facebook oldalunkon!
http://www.facebook.com/Nosalty
Legyél Te is ismerősünk a Facebookon!
NoSalty.hu csapata
Kedves Szakácsunk!
iWiW klubunkban ajánlottuk a recepted!
Légy Te is a NoSalty.hu iWiW klub tagja: http://iwiw.hu/nosalty
NoSalty.hu csapata
Én a tésztát szoktam kihagyni az eredeti receptből. Úgy is fincsi. :)
Túrós tésztát, tészta nélkül? Biztos nem rossz :)
Kedves Szakácsunk!
Gratulálunk, Tiéd lett A nap receptje: http://www.nosalty.hu/cimlap
Várjuk a többi csodás receptet is!
NoSalty.hu
Egyszeru de nagyszeru,es hamar kesz!