r
Nosalty Logó

Hamis marcipánkocka 3.

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Hamis marcipánkocka 3.
adag
Előkészítés
perc
süti sütés nélkül
  • 5% Fehérje
  • 70% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A mandulás masszához

A kakaós masszához

A tetejére

Összesen 876 kcal
  • 5% Fehérje
  • 70% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A mandulás masszához

A kakaós masszához

A tetejére

Összesen 10479 kcal
  • 5% Fehérje
  • 70% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A mandulás masszához

A kakaós masszához

A tetejére

Összesen 406 kcal
  • 5% Fehérje
  • 70% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 3% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    9.3 g

Zsír

  • Összesen
    38.1 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    1 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    371.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    46 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    31 mg
  • Nátrium
    270 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    124.3 g
  • Cukor
    71 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    5.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    273 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    256 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    206 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 876 kcal
  • 5% Fehérje
  • 70% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 3% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    111.4 g

Zsír

  • Összesen
    456.9 g
  • Telített zsírsav
    119 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    181 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    110 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4456.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    556 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    258 mg
  • Foszfor
    373 mg
  • Nátrium
    3242 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1491.4 g
  • Cukor
    853 mg
  • Élelmi rost
    44 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3278 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    50 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    382 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3072 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    2466 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    39 micro
Összesen 10479 kcal
  • 5% Fehérje
  • 70% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 3% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4.3 g

Zsír

  • Összesen
    17.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    172.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    14 mg
  • Nátrium
    126 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    57.8 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    2.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    127 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    0 micro
  • Kolin:
    2 mg
  • Retinol - A vitamin:
    119 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    96 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 406 kcal

Hozzávalók

A mandulás masszához

A kakaós masszához

A tetejére

Elkészítés

A mandulás masszához

  1. Mindkét masszához összegyúrjuk a hozzávalókat.
  2. Kinyújtjuk a kakaós masszát 1-1,5 cm vastagságúra, utána kinyújtjuk a mandulásat is, és egymásra helyezzük.
  3. Gőz fölött felolvasztjuk a csokit az olajjal.
  4. Ha kihűlt a csoki, a mandulás masszára öntjük.
  5. Dermedés után 2x2 cm-es kockákra vágjuk.
  • Receptkönyvben: 227
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 57851
  • Feltöltés dátuma: 2010. április 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sütőpapíron kell nyújtani, és nagyon óvatosan egymásra helyezni, mert könnyen szétesik. 

Hozzávalók

A mandulás masszához

A kakaós masszához

A tetejére

Címlapról ajánljuk

5 alapanyag, amit ne használj hűtőhidegen

Sütésnél gyakran olvashatjuk receptekben, hogy bizonyos alapanyagokat feltétlenül használjunk szobahőmérsékleten (vagy éppen hűtőhidegen). Leginkább a tejtermékeknél fontos ez, de lássunk 5 másik hozzávalót is, ahol szintén érdemes figyelni!

Lakos Benedek

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?