r
Nosalty Logó

Hamis lasagne

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Hamis lasagne
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 16% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 1227 kcal
  • 16% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 3680 kcal
  • 16% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 259 kcal
  • 16% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    68.9 g

Zsír

  • Összesen
    86.3 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    249 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2738 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    51 mg
  • Kálcium
    810 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    81 mg
  • Foszfor
    823 mg
  • Nátrium
    962 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.6 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    232.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    627 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    55 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    149 mg
  • Retinol - A vitamin:
    374 micro
  • α-karotin
    841 micro
  • β-karotin
    2593 micro
  • β-crypt
    83 micro
  • Likopin
    7671 micro
  • Lut-zea
    321 micro
Összesen 1227 kcal
  • 16% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    206.8 g

Zsír

  • Összesen
    258.8 g
  • Telített zsírsav
    112 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    75 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    29 g
  • Koleszterin
    746 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8214.1 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    154 mg
  • Kálcium
    2431 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    244 mg
  • Foszfor
    2469 mg
  • Nátrium
    2887 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    130.7 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    697.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1882 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    25 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    164 micro
  • K vitamin:
    39 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    32 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    106 micro
  • Kolin:
    446 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1121 micro
  • α-karotin
    2523 micro
  • β-karotin
    7779 micro
  • β-crypt
    248 micro
  • Likopin
    23012 micro
  • Lut-zea
    962 micro
Összesen 3680 kcal
  • 16% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    14.5 g

Zsír

  • Összesen
    18.2 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    52 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    577.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    171 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    174 mg
  • Nátrium
    203 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    49 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    132 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    79 micro
  • α-karotin
    177 micro
  • β-karotin
    547 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    1618 micro
  • Lut-zea
    68 micro
Összesen 259 kcal

Elkészítés

  1. A lasagne szószt a szokásos módon elkészítjük. Tehát az apróra felkockázott hagymát forró olajon pirítsunk meg. Tegyük bele a húst, reszeljük rá a répát, sózás, borsozás, így pirítsuk tovább. Néhány perc után adjuk hozzá a többi fűszert, öntsük bele a paradicsomot, és főzzük össze.
  2. Előveszünk egy jénai tálat vagy egy kisebb tepsit, kikenjük margarinnal, kis zsemlemorzsával megszórjuk. Elkezdünk rétegezni, először a leveles tészta, rá a bolognai szósz, kis reszelt sajt.
  3. Addig rétegezzük, míg el nem fogynak a lapok, a tetejére is szósz és reszelt sajt kerül.
  4. Sütőben egy óra alatt szép pirosra sütjük.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 30
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 9815
  • Feltöltés dátuma: 2015. július 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gyorsan, olcsón elkészíthető.

Címlapról ajánljuk

Tejfölös csirkereceptek

Csirkemell vagy csirkecomb egy-egy finom egytálételben, ráadásul tejföllel gazdagon elegyítve? Ugye hogy máris vágytok egy isteni, tejfölös csirkereceptre?

Nosalty

További cikkek