r
Nosalty Logó

Hal és rák sült zöldséggel

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Hal és rák sült zöldséggel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 364 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 727 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 61 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    36.6 g

Zsír

  • Összesen
    16.9 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    210 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1616.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    74 mg
  • Kálcium
    128 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    87 mg
  • Foszfor
    558 mg
  • Nátrium
    764 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.5 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    450.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    140 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    91 mg
  • D vitamin:
    99 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    97 micro
  • Kolin:
    162 mg
  • Retinol - A vitamin:
    114 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    297 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2302 micro
Összesen 364 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    73.3 g

Zsír

  • Összesen
    33.9 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    420 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3232.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    148 mg
  • Kálcium
    256 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    174 mg
  • Foszfor
    1117 mg
  • Nátrium
    1528 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.9 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    901.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    279 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    183 mg
  • D vitamin:
    198 micro
  • K vitamin:
    35 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    194 micro
  • Kolin:
    324 mg
  • Retinol - A vitamin:
    229 micro
  • α-karotin
    34 micro
  • β-karotin
    593 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4605 micro
Összesen 727 kcal
  • 7% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    6 g

Zsír

  • Összesen
    2.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    265.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    21 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    92 mg
  • Nátrium
    125 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    49 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    378 micro
Összesen 61 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zöldségeket nagyobb darabokra vágjuk, a gombafejeket egyben hagyjuk. Só-bors, majd egy tálban mehet a sütőbe fél órára. Úgy válasszuk meg a tálat, hogy jól tele legyen a zöldségekkel.
  2. Ha a növények majdnem készen vannak, a tengeri halfilét olívaolajon süssük meg óvatosan. Só, bors. Egy serpenyőben melegítsünk vajat, és szeleteljük bele a fokhagymákat, majd jöhetnek a garnélák. Pár perc alatt azok is megsülnek, és kellemes ízt ad neki a fokhagymás vaj.
  3. Én úgy tálaltam, hogy mindenkinek szedtem a zöldségekből, halból, garnélából és a gombafejekbe nyomtam egy kevés majonézt.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 8
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1849
  • Feltöltés dátuma: 2014. május 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyszerű, de nagyon finom. Mindenféle ízek kavalkádja, könnyű vacsora.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek