Hajában sült burgonya kapros túróval recept

megosztás
0
Hajában sült burgonya kapros túróval
Hajában sült burgonya kapros túróval
65 perc / előkészület: 5 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Télen nagyon szeretjük, kis kolbászzsír, kacsazsír, esetleg sült szalonna. Megéheztem, azt hiszem, ma ez lesz a vacsi.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Minden sülthöz el tudom képzelni.

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

héjában sült krumpli kapros túróval, kapros túróval körített sütőben sült krumpli
Szólj hozzá!
megosztás
0

elkészítés

  1. A burgonyát jó alaposan megmossuk. Tepsibe rakjuk, és forró sütőben kb. 1 óra alatt megsütjük. Kb. 10 percenként meg kell forgatni, vízzel lefröcskölni (könnyebb pucolni).
  2. A túrót, tejfölt, kaprot összekeverjük, sózzuk.
  3. A burgonyát meghámozzuk, mellérakjuk a túrót (vagy behasítjuk feléig, szétnyitjuk, és belerakjuk a túrót).

  • sütési hőfok: 220°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 35x25x6 cm

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 489
elküldve: 0
receptkönyben: 55
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Patyir

Mióta szakács: 2010.01.18.
8 recept

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

284