Hagymás gombafasírozott recept

Hagymás gombafasírozott
Hagymás gombafasírozott
60 perc / előkészület: 30 perc főzés: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gomba fasírozva szintén a Bogrács és kukta című kiskönyvből való recept, Balyó Mária és Pelle Józsefné a szerzők. 1970. 12. 30-án jelent meg.

hozzávalók / 2 adag

A fasírozotthoz

A kisütéshez

ajánlat

Burgonyakörítéssel és savanyúsággal tálaljuk.

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gombafasírt, vöröshagymás gombafasírt, gombafasírozott olajban sütve
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát apróra vágjuk és kevés zsíron megfonnyasztjuk.
  2. A gombát megtisztítjuk, megmossuk, és a hagymához adjuk, és puhára pároljuk.
  3. 3 zsemlét vízbe áztatunk, majd kicsavarjuk, a gombához adjuk. 2 tojást keverünk hozzá, ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk, kézzel fasírozottat formálunk belőle, morzsában meghempergetjük, és forró zsírban kisütjük.
  • költség: 500 Ft
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 221
elküldve: 0
receptkönyvben: 110
elkészítve: 1/4
Facebookon megjelent: -

szakács

helena26

Mióta szakács: 2011.09.18.
453 recept

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

836